Delete

Hej på er. Jag raderade inlägget igår, kände att jag tog i lite för hårt.. Eller kanske inte, men jag orkar inte ha kvar inlägget. Istället ska jag försöka släppa att det finns idioter (som att jag inte visste det sen tidigare lixom) och göra som jag brukar göra när det blir för mycket, inte läsa kommentarerna på ett tag. Det brukar faktiskt fungerade ganska bra, för då kan jag jobba vidare utan att känna mig allt för påverkad av det negativa. För misstänker att ni inte får höra på ert jobb att ni är fula, har fult hår osv? Nej, misstänkte lite det..

Nu är vi iaf hemma igen och jag har haft en superrolig vecka i Göteborg. Har hänt väldigt mycket och jag fick ju dessutom testa på något jag aldrig gjort förut, och det var att hänga med på en katamaran! Superhäftigt var det, och lite läskigt 😉 Men killarna jag åkte med gjorde ett grymt jobb även om vi inte vann. Men det gjorde verkligen ingenting, man kom ju dit för att ha kul. Och för er som inte har hängt med i svängarna så gästade jag M32’s kändisrace 🙂 M32 besöker flera städer, så detta kommer även till Stockholm ifall ni är sugna att titta.

Nu ska jag åka och hämta upp min bil, råttis och sen blir det söndagsmys för hela slanten. Vi drog ut en sväng igår så är lite småtrött idag hehe, men det får man vara på söndag tycker jag.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)
 • Zizo

  KRAMIS O LOVE TO YOU GIIIRL! DU HAR SUPERSNYGG FRISYR.HAHAH HOPPAS DU LÄSER DENNA KOMMEMTAR😜

 • Wera

  Det låter som en mycket sundare inställning! ❤️

 • Polly

  Ingen har rätt att trycka ned en annan person. Men frågar man offentligt om vad andra tycker så kan man räkna med olika svar då alla har olika smak. Om jag frågar en vän eller arbetskollega liknande så förväntar jag mig ett ärligt svar även om jag inte håller med.

  • Erina

   Okej ingen har frågst ”Polly”

   • Polly

    Tror alla offentliga personer får räkna med att inte alltid bli strukna medhårs annars vore ju samhället väldigt märkligt och fullt med ja-sägare vilket är farligt enligt mig. Det betyder dock inte att man får beter sig hur som helst.
    Man kan också tänka sig att en offentlig blogg med öppet kommentarsfält kommer alltid ge utrymme för olika åsikter. Tycker man till exempel att man är bra förebild för unga tjejer när man är avklädd på många bilder så får man räkna med mothugg.

 • @inredningsdesign / Instagram

  Jag brukar visualisera att jag inte ska ge ”idioter” mer energi genom att älta min ilska. Jag säger vad jag tycker en gång sedan (oavsett hur förbannad jag fortfarande är) så försöker jag dölja det. Tycker du gjorde rätt som röt till…

 • M

  Nej, ingen säger elaka saker om någons utseende på jobbet. Men å andra sidan har vi ingen på jobbet som byggt sin karriär på att vara elak och provocerande. Just saying….

  • Bellan

   Jag håller me , Kissie va elak åh provocerande .. men hon va bara tonåring , nästan ett barn ! Alla gör misstag åh alla har rätt t en andra chans ! Hon har juh ändrat sig massor ! Man kan inte stämma folk för nåt dom gjorde när dom va yngre ! Jag kan erkänna att jag inte gillade Kissie i början men nu är hon juh en helt annan person , supergullig , åh jag läser hennes blogg varje dag ! Alla kan ändra sig åh alla förtjänar en andra chans , döm ingen 🙂

 • A

  Vad handlade det raderade inlägget om?

 • Tilde

  Bra där! Fokusera på kärleken! Och peta bort alla framtida trollkommentarer d i r e k t så att de inte hinner fastna i ditt medvetande. De tröttnar om de aldrig får någon respons, vare sig ifrån dig eller dina följare. Kör nolltolerans på trollfans! <3

 • Bellan

  Men gud människa vilken jäkla fin hy du har !! Hela du är jättefin 🙂
  Sen måste jag får säga att bry dig inte om folk som ägnar sig åt att skriva massa skit t dig , d är inget att slösa dyrbar tid på !
  Dom växer väl förhoppningsvis upp dom också en vacker dag , och inser kanske att sådär beter man sig fan inte !
  Jag tkr iaf att du är grym åh ditt nya hår är ju helt fantastiskt !! Att man skulle va fjortis pga sin frisyr lr längd på
  håret va nog bland d dummaste jag nånsin hört , haha ! Håret säger väl inte d minsta om ens ålder över huvud taget !?
  Jag är 30 år åh har haft långt hår typ hela mitt liv , enbart för att jag VILL ha d åh trivs i d ! Min 3 år yngre syster däremot har haft korta frisyrer större delen av sitt liv för d är d hon trivs bäst i ! Vore ju jätte tråkigt om man skulle behöva klippa sig bara för att man blir en viss ålder .. Jag tkr inte att man framstår som mer vuxen/seriös lr yngre/barnsligare bara för att man har långt lr kort hår ! Om man så vill ha hår ner t röven så har man väl d , vare sig man är 8 lr 80 !! Bara döda fiskar följer strömmen !
  Sen skrev nån att den inte va intresserad av din pojkvän .. Eeh ok !? Läs inte bloggen då om d är så ointressant tänker jag ! Jag läser bloggar för att jag gillar dom , och skulle jag tröttna , inte fan sätter jag mig åh skriver taskiga kommentarer ! Jag slutar bara läsa , svårare än så är d inte ! Ta ingen skit Alexandra ! För du är både rolig , snäll , vacker och otroligt begåvad ! Och jag tkr att du och din pojkvän är jättefina och verkar ha d såå mysigt tsm 🙂 Massa kramar

 • E

  Jävlar vad du skelar haha!

 • Kisse

  Två små kommentarer från lilla mig fick dig att tappa kontrollen.. Nu förstår alla hur fake och full av hat du är mot dina LÄSARE.. Du blev liten och gjorde mig STOR genom att skriva delete inlägget och sen raderade den hahaha you are joke of the month…

 • Anna AHJ

  Det är inte heller alla som får så många positiva kommentarer, som du får i ditt jobb! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *