Flera av er har frågat om tips och tricks när det kommer till brun-utan-sol, för det verkar som att många av er tycker det är svårt att få färgen att hålla sig snygg och jämn. Jag förstår er, för det är svårt att vara brun hela tiden. Jag är inte det, även om det kanske ser ut som det för jag fotar mig när jag är brun. Men jag är oftare brun-utan-solad än vad jag inte är det 😉

För er som undrar använder jag även brun-utan-sol när jag är utomlands 🙂 Man får fortfarande färg under, och jag känner inte alls samma press på att ligga i solen dag in och dag ut. Sen använder jag även mycket skimmerprodukter för det gör att man ser brunare och mer fräsch ut, samt solkräm (såklart).

1. Använd rätt produkt! Jag använder mig utav St tropez dark eller cocoa brown ultra (adlinks) 

2. Skrubba innan och raka dig innan applicering. Viktigt!

3. Smörj in dig ofta med lotion.

4. Skrubba lätt av färgen efter dag 2-3 och smörj in dig med mer produkt så du kamouflerar där färgen har försvunnit. 

5. Efter en vecka skrubba bort allt, och börja om.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • S.m

  Va mycket finare du är såhär naturlig som på bilderna. Håret i hästsvans o inget smink🤘👍 mycket finare. Men du är också fin med smink🙂

 • Ghost

  Du ser yngre och sexigare ut i långt hår. Tyckte aldrig riktigt om det korta håret, men det är för att jag personligen nästan alltid föredrar långt hår. Tycker hela du blir mkt mer attraktiv i långt hår. Tror alla som skriver annat är mer eller mindre avundsjuka. Samma med de som skriver att du är finast utan smink. Ja du är fin. Men vem ser inte bättre ut med lite smink?!Men visst vore det härligt om alla andra brudar klippte av sig håret o slutade piffa o sminka sig, så att man kunde gå runt ensam med långt hår o smink o uppiffad o vara snyggast i stan?! ”Finast i kort hår o utan smink” =avundsjuk bullshit.

 • Sandra

  Du är verkligen skitsnygg i långt hår Alexandra! Jag har haft kort hår nu i 3 år drygt och har börjat spara ut det långt igen. När jag väl gjorde valet att klippa kort (page-kort) så kunde jag inte förstå hur jag en gång kunnat ha långt hår, jag skulle aaaldrig ha långt hår igen…. trodde jag. Nu är jag skitless på kort hår och vill ha långt och fint hår. Jag har inga extensions så det går ju inte direkt fort att få det att växa ut, men sakta men säkert…

  I alla fall. Min poäng: kort eller långt, det är klart man tröttnar på en viss stil efter ett tag och vill ändra. Så jag förstår dig HELT och hållet! Jag instämmer även med nån annan som skrev att du ser yngre ut med långt hår. Ja det gör du. På ett positivt sätt. Det är fräscht, somrigt och så läckert bara. När jag ser ditt fina hår blir jag ännu mer säker på att det är långt hår jag vill ha.

  Att vissa förknippar det med fjortis innebär väl bara än mer att man vill visa att nej, så är det inte.

 • @inredningsdesign / Instagram

  En seriös fråga: Hur fan gör man med brun-utan-sol på ryggen när man bor ensam?? Haha, når inte dit vilket medför att jag skiter i BUS och fortsätter vara blekfis…

 • Pernilla

  Bra tips!
  Min fråga är, vad använder du för bus i ansiktet? Har i normala fall fin hy, sällan finnar, men använder jag bus i ansiktet så får jag asmycket i pannan.
  Kram!!

 • Cassandra

  Riiiktigt söt i långt hår! Klär dig lika bra som kort!

 • Kimberley

  Hej! Ska man ”duscha” av sig efter man bus:at sig oavsett vilken brun utan sol man använt? 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *