Soliga Göteborg

Hej på er, hur mås det? Här är det fint, precis fått i mig lite hotellfrukost och nu ligger jag på rummet igen för att blogga lite innan jag sticker iväg. Alltså vädret här har varit magiskt sen vi kom hit 🙂 Sol och värme exakt varje dag, så himla härligt! Glider runt i kjolar och klänningar och har lite semesterfeelings nästan.

Nu ska jag kila iväg till Rapunzel, spännande med förändring i håret! 😉 Nu har jag faktiskt haft det korta i 2 år, ja tiden har gått så fort så känner att något kul kan man hitta på. Men oroa er inte, det blir inte 60 cm långt löshår.. Det har jag tröttnat på! Men lite längre än det jag har nu.

Sen igår gjorde jag en sån brazilian blow out behandling hos salongen Hair som ligger här i Göteborg. Alltså mitt hår är sååå mjukt, behöver inte ens platta det! MAGISKT! Jag rekommenderar verkligen den behandlingen, mitt hår känns mycket bättre 🙂 Det syntes inte på bilder men det var väldigt trasigt.. 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *