Good morning..

God morgon kära ni!

Jag vaknade upp av att A drog tidigt för att jobba, så jag låg kvar i sängen och bara myste. Sen blev det hotellfrukost, i lugn och ro och nu är jag tillbaka på rummet igen för att jobba lite på datorn. Faktiskt väldigt skönt och fridfullt att vara ensam såhär i en stad där man inte känner så många. Men jag har lite planer idag, förutom att jobba. Ska fixa naglarna hos en ny tjej som skrev till mig, spännande! Sen ikväll har jag middag med 2 bekanta från Stockholm.

Igår var jag ju ”dejt” med en söt läsare, hur gullig som helst var hon och det var inga problem att sitta och babbla på i 2 timmar över några drinkar 🙂 Sen kom A och hämtade upp mig för sen middag, och sen vart det bums i sängs för min del. Var så himla trött, men det är inte konstigt vi gick upp superitidigt igår och hann med en hel del.. Vilket ni kommer få se i dagens video som kommer upp senare 😉 Så åter igen, glöm inte att följa min youtube-kanal så ni inte missar något.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *