Lily and rose

Jag gick ju loco inne hos Lily and rose haha, dom hade såå mycket fint så jag visste inte vad jag skylle ta mig till. Men det blev en hel del nytt, både halsband, armband och örhängen. Satsade på mycket färg och rose denna gång. Det är ju så himla fint nu under sommaren! 🙂

Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo träffa en läsare som jag har en liten dejt med, så mysigt! Sen joinar en vän mig som jag lärde känna i Boracay, han bodde visst här i Göteborg! Kul ju 🙂 Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. lmorgkn ska jag iaf äta middag med 2 youtube-kollegor, det blir mys.

PS. Bloggar från telefonen, känns ovant.. Andreas råkade sno med båda laddarna när han stack iväg på jobb. Typiskt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *