HEJ! Hemskt mycket hej. Sorry jag har varor lite off här på bloggen, men nu är jag här igen för nu ligger jag äntligen på hotellrummet här i Göteborg och har lite tid över till er 🙂 Igår var det nämligen så att vi sov över hos en vän, så blev inte så mycket tid över för att ta fram datorn. Lyckades dock få upp ett inlägg igår där på eftermiddagen, så det var ju bättre än inget 😉 Vi var upptagna med jobb, Andreas jobbar ju med något som heter M32 som är nu till helgen här Göteborg. Googla upp vad det är och kom vettja, det är gratis! Sen kommer ni dessutom få se mig på en utav båtarna i deras kändisrace 😉 Vet dock inte riktigt vad jag har gett mig in på.. Men det blir.. Spännande haha! Livrädd lixom men man vill ju inte vara den som är den.

Idag har vi hunnit med massor, vi har besökt Göteborgs kex och fått en rundvandring i deras fabrik. Väldigt kul och lärorikt, allting har ju dessutom givetvis dokumenterats 😉 Så håll utkik på youtube! Sen blev det ett besök hos Lily and rose, och sedan avslutade vi med ett besök hos Zetterberg Couture. Alltså wow vilken butik, så vacker och romantisk! 🙂 Vart helt till mig när jag kom dit haha, förutom att butiken var så himla vacker så var ju alla klänningar helt magiska.. Kände mig som en prinsessa när jag gick runt och tittade. Tillslut fastnade jag för en byxdress, den som ni ser på bilderna. Romantisk, fin men ändå lite ”nertonad” just för den är en byxdress.


Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *