Oroa dig inte för mycket om vad andra tycker om din kropp, dom flesta är så upptagna med att oroa sig över sig själva. Fokusera på att må bra istället!

Jämför inte dig med tjejerna på instagram! Bilderna är superposiga och tagna i rätt ljus. Dom (inklusive jag) ser inte ut sådär i annan position och efter några måltider haha…

Kläm inte på dig världens minsta bikini bara för att, är du inte bekväm i det – skit i det! Kör på en söt skjorta över, ett par höga trosor eller en fin klänning över. 

Pressa inte flera timmar i solen för att få den perfekta brännan när du enkelt kan få en snyggare färg med brun-utan-sol. Dessutom är det mindre farligt för hälsan och huden, bra va? 🙂 Då får du plötsligt massa tid för annat roligt.

Försök lägga ner telefonen och njut av tillvaron. Vi lever genom våra telefoner nu för tiden, så snälla försök lägga ner Facebook och instagram för en stund och njut av värmen och solen. 

Jämför inte din semester med andras. Alla kryddar på sociala medier, det ser mer fantastiskt ut än vad det faktiskt är (oftast). Så skit i det och njut av din egna semester. 

Jag känner mig som mest bekväm med en skjorta över axlarna, tycker det är bekvämt och skönt 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)
 • Louise Pettersson

  Så klok…
  Det låter som en tråkig fråga men du lyckas bibehålla din vikt bra. Jag är ett kakmonster och älskar fika, kaka kaka kaka 🙂

  Jag har ett stillasittande jobb så jag har lagt på ngt trivselkilo. För att de inte ska gå längre än såhär går jag varje kväll en längre promenad. Jag kan inte springa el gymma för hårt p g a sjukdom men kan def börja äta bättre. Tar gärna emot lite tips från dig på bra mat.

 • J

  Men nu blev det väl väldigt motsägelsefullt va?
  Blir kanske så när man snor inlägg rakt av.

 • Julia

  Needed that. Träning och hälsa tar lätt övertag och jag glömmer att faktiskt njuta av livet.

 • Felici

  Omg bikinin vart är den ifrån? 😍

 • Emma

  Bra råd! Det behövs nog alltid påminnas om dem 🙂

 • Diana

  så bra råd, bra inlägg, vet inte om det är sant att du tar de från andra men vem bryr sig, man får många ideer från olika bloggare och sen gör man om det till sin egna. 😉 vad folk är petiga.
  Hoppas du har det jättebra i gtb 😀 😀

  • Anna

   Håller helt med om det. Inget fel att ta idéer från andra. Vad som är dåligt är att storbloggare som t.ex Alexandra inte kan ge någon cred till de oftast mindre bloggare där de läst inlägget. Många gånger är det ju kopierat rakt av eller endast med små ändringar. Det borde inte vara så svårt att nämna var man hittat inlägget och kanske länka. I Alexandras fall är det ju flera gånger som hon har fått allra mest beröm och bra kommentarer från just ”stulna” inlägg. Själv skulle jag ha mycket svårt att sitta och ta emot beröm för något som någon annan gjort. Jag skulle skämmas.

  • Sofia

   Håller med dig men tycker som superbloggare om man ”lånat” inlägget av säg en mindre bloggare o kopierat rakt av el ändrat lite så kan man ge lite cred till den oxå.
   Inte första gången kissie blivit anklagad för att ta mindre bloggares listor mm.
   Och märkte direkt att detta inlägg har hon ej skrivit helt själv för vissa saker känns ej ”kissie”

 • v

  Så bra inlägg! ☆
  Tips på youtube! 😀 Kan du inte göra en video där du antingen eller både och spelar in där du ”härmar” olika svenska dialekter och/eller olika språk, hur du tycker dom låter?
  Jag kanske har frågat de förut (?) Men de skulle vart sjukt kul!

 • Victoria

  FÖLJ MIN KAMP MOT F E T M A N!
  7 av 32 kg är bort, men jag är långtifrån klar. Följ min viktresa på Instagram, lägger upp progressbilder och kalorisnåla recept

  http://instagram.com/vickan3.0/

 • Amanda

  Jättebra inlägg! Älskar dina badkläder!

 • Sofie

  Hej Kissie! Jag är en tjej på 16 år som har jättemycket hår på armarna. Killarna i klassen har retat mig för det jättelänge, men jag har kunnat dölja det under långärmade tröjor. Tycker du jag ska raka av mig håret på armarna? Är rädd för att få stubb då… nu när det är sommar vill jag ju gärna gå i kortärmade kläder. Tacksam för svar.

  Älskar din blogg jättemycket, och fortsätt alltid blogga <3

  • Fia

   Jag brukar raka o tar faktist (iaf på mig) ganska lång tid innan de blir stubb igen. Men akta dig för att skära dig man får vara gabska försiktig o vara noga med att raka allt. Tar endast nederarm för har mycket mörkare och tätare hår där Medans uppe är de knappt något alls.
   O får man stubb (kort då om man har ganska ljust hår så syns de heller knappt ) blir lite ”glittrigt el vad man ska säga haha) man kan även såklart vaxa då tar de ju ännu längre tid innan de kommer nytt hår

  • Lisa

   Börja vaxa eller epilera dig på armarna 🙂

  • Emelie

   Nej, du behöver inte raka dig på armarna. Ha kortärmat och skit i vad andra tycker. Om killarna som retas övergår till att mobba så tycker jag du ska prata med din lärare. Kram

  • Anna

   Stå på dig Sofie! Du är fin som du är <3
   Du ska inte behöva dölja dig i långärmat eller raka armarna. Grabbarna som retar kan dra åt h-vete!!!

   För övrigt kan jag verkligen inte förstå varför hår på tjejer skulle vara äckligt, men inte på killar. Det finns verkligen ingen logik alls i det… *suck*

 • Anna

  Så skönt å läsa när man är gravid och känner sig stor som en elefant. Jag ska njuta till fullo i sommar 💜

 • alice

  råden är bra men känns inte som något du skulle tipsa om.

 • Nicole

  Alltså Gud vilken snygg bikini!!! Jag har så svårt att hitta större storlekar upp till bysten och undrat vad du har för storlek på din överdel? Om jag får fråga såklart.. 🙂 Sitter så fint på dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *