Göteborg?

Hej!

Jag ska ju till Göteborg i veckan och kommer vara största delen själv då Andreas ska jobba, så har jag härliga läsare där får ni gäääärna skriva till min på DM på instagram, behöver chompizzar haha 😉 Men hur som helst, tänkte underhålla mig där med att bland annat fixa naglarna, fixa håret och lite annat.. Så min fråga till er som bor där, vart kan man fixa naglarna? 🙂 Ni kanske även kan tipsa om något pedikyrställe, eller något ställe där man kan göra ansiktsbehandlingar? Eller någon butik som säljer märkesväskor/prylar?

Haha känns som att jag har lite panik över vad jag ska göra i en vecka, men jag tror jag kommer vara ensam en del och jag är aldrig ensam. Jag har alltid med mig någon pga min torgskräck, så jag behöver saker att göra.. Eller att jag vet att det finns möjlighet att göra saker. Eller om man vänder på det, det kanske är väldigt nyttigt för mig att vara lite själv.. Men samtidigt är jag aldrig själv pga mitt jobb.

När jag var där under hösten för 2 år sen nu.. LV väskan såg väldigt trött och hängig ut haha.. 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *