Palmtrees

Hur har er dag varit? 🙂 Vi har gymmat, handlat mat, åkt till hundöarna med vovvarna och sedan legat på balkongen och myst. Så himla härligt och så ska en söndag spenderas enligt mig. Jag invigde min nya bikini från twilfit dessutom idag, tycker den är så himla fin! 🙂 Och det bästa med den är att den faktiskt fanns i min storlek, det händer inte ofta det haha.. Det är ju annars bara victorias secret som gäller, och jag har tröttnat lite smått på dom nu. Eller nej inte tröttnat, det var orättvist sagt för dom har väldigt fina bikinis och underkläder. Men det är ju kul att kunna variera sig lite såklart 🙂

Jag gjorde ju fransförlängning igår förresten, fan vad skönt det är att ha det under sommaren. Det blir verkligen hur fint som helst dessutom, tjejen jag gick till är GRYM! Ska visa er bilder på hur dom ser ut strax, såklart. Vet ju att ni tycker sånt är kul. Sen ska jag också försöka visa er resultatet av dermapen, men det är lite svårare såklart för det ger ju huden en mer fräschare look och man ser allmänt mer pigg ut!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *