Let’s travel!

Inlägget innehåller adinks

En söt, blommig liten klänningen är ju nästan ett måste i alla resväskor när man ska resa i sommar. Jag har inskaffat flera stycken som jag längtar tills att jag får sätta på mig 🙂 Jag har en som nästan är identisk till den som är på bilden, och jag älskar färgen. Sommrigare än så blir det inte!

Och en hatt. Ja det kan vara värt att investera. Inte är bara hatten snygg och en superhet accessoar, utan den skyddar ditt fina ansikte från solens farliga strålar. Viktigt, viktigt! 🙂 Sen såklart solkräm, kör på 50 eller 30 för att vara på säkra sidan.

Klänning – LÄNK // Skor – LÄNK // Hatt – LÄNK // Solkräm – LÄNK // Armband – LÄNK // Väska – LÄNK // Iphoneskal – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *