Nej blir inget summerburst trots allt, många fram och tillbaka men jag är så inte sugen på att stå och trängas med människor. Finns verkligen inget värre, speciellt inte när man redan lider av torgskräck som jag gör. Känslan är hemsk när man känner sig instängd bland massa människor och man knappt kan röra sig. Och det blir värre när man vet att folk är påverkade.

Försökte föresten ta en selfie, gick ju sådär med den här herren bredvid än. Vi har föresten pratat om att han skaffa en egen blogg, Pissie ska den heta 😉 Vad tror ni om det? Då blir ju han en äkta bloggpojkvän. Nästa steg är sedan att skaffa en sponsrad villa och skaffa bloggbebisar. Tänk så mycket sponsrade blöjor vi hade kunnat skaffa oss!

Vad ska ni göra ikväll? 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *