Sommarlov!

Hej på er! Började min fredag med att besöka lillans skolavslutning, hon ska ju dessutom åka iväg på kollo imorgon! Snacka om att hon är en stor tjej nu 🙂 Efter besöket blev det ett möte, och nu är jag hemma igen. Men ska åka iväg igen för att  låna ut bilen till exet som fortfarande håller på att flytta. Ja detta tar väldigt lång tid haha.. Men men, så är det. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda, har en ansiktsbehandling inbokad hos Forma Vita (derma pen, love it!!) och sen får vi se..

Det är ju summerburst denna helg, får se om jag kikar förbi där eller om jag gör det imorgon. Eller om jag gör det över huvudtaget! Men jag är faktiskt inte så supertaggad på det i år. Det kan ju bero på vädret? Men tänker jag efter så var det väl regn båda dagarna förra året, framför allt på lördagen.. Men vi får se hur jag gör, tar det lite som det kommer. För nu måste jag ändå åka och lämna bilen och ha mig, så först det och sen fokus på annat.

Hörs snart igen!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *