Behandlingen är sponsrad.

Hej igen, några timmar senare. Nu har jag flängt runt som en dåre och hunnit med en ansiktsbehandling hos bästa Forma Vita. Blev en Derma Pen behandling, för jag älskar den behandlingen. Dock hade jag min mens idag så det gjorde förbannat jäkla ont. I normala fall brukar jag inte ha några som helst problem med att göra behandlingen utan någon någon bedövning alls eller what so ever, men idag kändes nålarna väldigt mycket mer. Så vi gjorde en ”snällare” variant idag och körde lite extra på ansiktsmask efter men det är bättre än inget 🙂

Ikväll blir det nog lugnt för mig, planen var först att umgås med Viktor men vi båda är småtrötta, jag är småröd efter behandlingen och sedan ska jag skjutsa lilltjejen till bussen som ska ta henne till kollot. Halv 8 ska jag vara där.. Kanske inte helt optimalt en lördagsmorgon hehe.. Men vad gör man inte för familjen va? 😉 Så det blir mer livat imorgon istället!

Ps. Hur mycket pengar lägger jag i månaden på skönhet tror ni? Personen med rätt svar, eller närmast rätt svar får en länk! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *