Bio pics

Ville kika in och önska er en trevlig fredag! Här hemma är det fotboll på TV och jag ska försöka sysselsätta mig med annat. Så det står mellan att titta på någon mysig film, kleta på mig massa smink och träffa vänner.. Eller bara mysa och ta det lugnt, faktiskt lördag imårn 😉 Vi får s, ni får höra imorgon. Förstår att det är oerhört spännande detta!!

I brist på annat får ni lite fler bilder från igår 😉 Alltid trevligt med pics! Dock funderar jag på tjejen i buren.. Undrar hur kontaktannonsen för det jobbet såg ut? ”Vi söker dig som vill vara inlåst i en bur, se läskig ut samtidigt du får träffa kändisar”? Hade ni nappat? Sen undrar jag vad betalningen var.. Hoppas det var mer en biobiljetter till filmen.

Nog funderat om det, hörs imårn!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *