Vi såg filmen The Mummy

Då har vi sett nya filmen ”The mummy”. Jag älskade mumien filmerna när jag var liten så jag var extra glad över inbjudan 🙂 Filmen var bra tyckte jag, speciellt början. Andreas tyckte tvärt om, han gillade slutet. Jag gillar inte när filmer avslutas på ett sånt vis så man ”måste” se uppföljaren. Känns lixom som att man inte går därifrån helt tillfredsställd. Typ som att man lämnar ett restaurangbesök lite småhungrig fortfarande för man inte valde efterätt haha! Men gillade man dom första filmerna tycker jag man ska se denna.

Vi fick sällskap av mysiga Rosanna idag bland annat, vi hade även lunch igår. Så mysigt, saknat att hänga med henne. Sen på plats träffade jag även lilla Paow och hennes kille, kändes nästan som att jag kände honom för jag har ju följt deras förhållande. Men jag är glad att se att dom är ihop igen, alla förtjänar att vara lyckliga och kära 🙂 ♥

Nej nu ska jag försöka lägga mig, ska upp tidigt så jag inte missar min systers skolavslutning imorgon. Herreguuuud vad tiden går fort!!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *