Ny vänskap = nya matchande skor från YSL, inte mer än rimligt? Vi båda köpte likadana för dom är ju så förbaskat snygga och så himla sköna. Dom finns i svart också men det kändes lite wild n crazy att köra på beige. Men jag måste tilläga att bilden gör inte skorna rättvisa, dom är mycket finare irl. Men det kommer bättre bilder på dom, lovar!

Föresten, varför får man inte fota i butiker? Ibland säger personalen till mig, men då förklarar jag lugnt och sansat att jag är Kissie och ger dom massa gratis reklam och då brukar det gå bra. Men varför säger dom till från första början?  Vad gör det att det finns bilder på kläderna, dom finns ju redan online med alla priser och uppgifter..

Nu ska jag byta ut klackarna mot sneakers för jag ska ut med hundarna, sen är det på med klackarna igen. Vi ska på bio senare idag, och nu verkar det bli så att vi går för det är ju ändå så tråkigt väder ute. Kan det bara bli sommar på riktigt? Snälla!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)
 • Bubben

  Fina bilder! Jag skulle vilka fråga dig vad du använder för foundation nu för tiden och om du skulle rekommendera den? 😊 Minns att du använde Fit me foundation förut, har du bytt nu? Tack på förhand 💗

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Fattar inte heller varför man inte får fota. Förstår att man kanske inte ska stå och fota någon annan men om man fotar sig själv? ;o

 • Bunny

  Älskar hur skorna funkar så bra till två helt olika stilar dessutom! ^^

 • Alice

  Jag jobbar i butik och föredrar att kunder frågar om de får fota ute i butiken.

  Tar du en bild på någon enstaka produkt så fine men ibland kommer det in konkurrenter och vill snoka genom att fotografera i hela butiken.

  Det är även en säkerhetsrisk, misstänker att majoriteten av er är helt oskyldiga med era bilder men genom att fotografera i en butik så kan du kartlägga placering av kameror, larm, vilka som handlar osv.

 • Sage

  Främst säkerhet.

  Kameror, koder, ingång i butik etc i butiker.

  Sen är det en trygghet för andra kunder i butiken, vissa har hemlig identitet av olika anledningar.
  Även om avsikten inte är att fotografera andra människor kan de komma med.

  Vi säger att tex tjejen i bakgrunden på en av bilderna har hemlig identitet för att hennes ex mordhotar henne. Sen ser hennes ex de på din bild då kan han ta reda på åtminstone vilka områden hon rör sig inom. Från att inte veta värt i landet till, aha hon är i Stockholm osv.

  Sen delvis skydd av märket, främst om det är antingen lyx lyx varor. Limited eller lokala märken.
  Typ vanliga Adidas skor är inget man behöver skydda för det kan man kolla på hemsidan ändå.

  • Rebecca

   Det är något speciellt större bloggare borde tänka på. Skyddad identitet och undvika få med andra personer i bakgrunden/sudda ut ansikten.

 • Mia - Träningstokig ung mamma

  Sjukt fina skor! 🙂

  Sen tror jag de har med andra kunder att göra, finns dom som inte gillar att bli fotograferade även om de är du som är på bilden kanske hon/han syns i bakgrunden. Jag kan hålla med om att de kan ju vara så frustrerande..

  nouw.com/mijaas

 • Elina

  Man står inte och tar kort i affären! Det är allmänt folkvett.

 • Hanna

  Att ta foton/filma i en butik är en väldigt vanlig metod för att rekognosera för att ha koll på hur det ser ut vid en senare stöld.
  Foton/filmer gör att de har koll på hur det ser ut i butiken, vart de grejer som har mest värde ligger samt hur rutiner bland personalen kan se ut. Så det är av säkerhetsskäl, för att personalen ska känna sig så säker som möjligt. Har själv sett en ökning av detta de senaste åren.

 • Tilda

  HAHAHA leker att du är känd..

  • Saga

   Det var ju ett skämt… Hon skojade ju bara. Herregud.

   • Helen

    Gjorde hon? Hon ÄR ju känd?! Visst kanske hon inte är den mest kända i världen men helt klart att det är värt för butikerna med lite gratis publicitet?! Är Alexandra i en butik så är hon mest troligt i en butik som riktar sig till just den kundgruppen som också läser hennes blogg. Mao får butiken reklam gratis ut till helt rätt målgrupp som de annars skulle behöva betala tiotusentals kronor för om det rört sig om direktreklam. Det är ju mao ovärdigt värdefullt för butikerna att synas i Alexandras flöde, mer värdefullt än i en tidning iom antalet följare hon har i alla sina kanaler.
    Sen kan man ju kanske sortera in kändisar i A, B och C-kändisar om man nu tycker det är viktigt att påtala att man inte tycker att Alexandras kändisskap inte är fint nog, men känd är hon absolut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *