God morgon!

Hur mås det idag? Jag tänkte börja dagen med att träna, trots att vi min vän Viktor har bokat in ett spinningpass för mig honom, mig och Viktor Frisk. Jag HATAR ju spinning men det jag är ju verkligen inte det som tackar nej, dessutom är all träning bara bra så självklart hakar jag på 😉

Jag gjorde en beställning förra veckan hos skincity.se, var dags att fylla på i skönhetshyllan. Blev bland annat 2 ansiktsmasker från mitt favoritmärke när det kommer till just masker. Peter Thomas Roth. Den högra masken med pumpa enzymer har jag ju bloggat om flera gånger tidigare, den är så löjligt bra! Superpeelingen nummer 1 om ni frågar mig. Den sätter verkligen igång ansiktet genom att sätta igång blodcirkulationen samt att den peelar och tar bort alla döda hudceller.

Sen beställde jag även hem en återfraktande mask från samma märke, aldrig testat den förut men konsistensen är superbehaglig och skön. Denna kommer jag använda efter jag solat för att lugna ner huden.

Förutom att peela och återfukta huden ser jag givetvis vis till att alltid skydda huden med solfaktor 30! Dock finns det skyddet redan i min dagliga dagskräm (jan marine, köper den från skincity också) så jag är alltid skyddad. Men för er som kanske inte har spf i er dagskräm, se till att smörja in er. Ni skyddar er inte bara från cancer, ännu viktigare – huden blir jämnare och finare. Nej det är inte viktigare än att skydda sig från cancer, men sanningen är att solfaktor gör så huden inte blir fläckig.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *