Red carpet

God morgon!

Idag är det ju nationaldagen, har ni några roliga planer? För mig har det stått mellan dagsfest på mr french, picnic och nu är det paddling som istället står på schemat 😉 Det blir nog kul, aldrig testat på det förut men någon gång måste ju bli den första. Sen förutom det så har vi en frukost inplanerad på stan och jag ska även hjälpa pappsen med en grej där det krävs bil.

Jag hittade 2 stycken bilder från röda mattan när vi var på guldtuben vilket snyggt par jag och Andreas är! 🙂 Men jag drog en liten lätt suck när jag såg bilderna, trodde att min ”food baby” skulle synas mer haha.. Vi tryckte ju i oss sushi precis innan och jag är sån som svullnar upp direkt jag ätit kolhydrater. Får verkligen en food baby för magen blir rund och halvhård.

Bilder: Ossian Langenborg

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)
 • Emilia

  Jag är också en food baby tjej. Efter att ha ätit en macka så går magen från platt och tränad till tidig graviditet haha helt sjukt.

 • Jo

  Billiga material gör att kläderna sitter sämre. Denna klänning i ett dyrare material hade varit perfekt. Nu syns varenda rynka i tyget, sömmar, etc. Om du HADE HAFT en putmage så skulle den ha synts… Färgen trist för en blondin med din hudton – det ska vara färg på en färgstark person.

 • Caroline

  Här blir det förhoppningsvis minst jordgubbar. Även om man inte firar Sveriges nationaldag väl, så tycker jag ändå att man åtminstone ska göra NÅGOT! Skäms inte över att vara svensk! 🙂

  Och när det kommer till bilderna så tycker jag att ni är assnygga ni båda två.
  Dock har jag ännu inte förstått mig på 70tals- början 2000 tals modet än (volangerna då alltså) X)

 • Nathalie

  Ni är verkligen fina tillsammans! ❤️ Jag tål inte heller kolhydrater, får svinont i magen och ser höggravid ut så jag undviker det så gott det går och då mår jag och lilla magen braaa 😍

 • Nicole

  Hej Alexandra!
  Jag har precis suttit & kikat igenom lite av dina klipp på youtube och jag vill bara ge dig en hyllning idag. Du har verkligen blivit en bättre människa!
  Jag läste din blogg varje dag när jag gick i skolan, ungefär 6-8 år sedan. Jag tyckte nog mest att det var underhållande att läsa. Men efter ett tag tyckte jag att det gick över gränsen med allt provocerande och det var inte min smak alls. Jag tröttnade och slutade läsa din blogg. För någon månad sedan var jag nyfiken på ditt liv & valde att börja följa dig på instagram och därefter har jag läst fåtal blogginlägg samt kikat på några videos. Du är grym! Stor eloge till dig som verkligen tagit dig till en helt ny nivå i bloggvärlden & på social media.
  Hoppas inte du tar illa upp över något jag skriver, för jag menar självklart ingenting illa. Lycka till med allting i livet. Du är så fantastisk. Kram!

  • Kissie

   förstår precis vad du menar, och tack! 🙂 känner själv att jag har en gjort en stor förändring och jag är glad att andra märker av den. kram till dig <3

 • L*

  Vad fina ni var ! Det ser inte ut som du har problem med kolhydrater… tycker du alltid har platt mage , har länge funderat hur du & vissa andra gör. Men kanske du ofta undviker att äta kolhydrater isåfall då?

  • Kissie

   ja jag undviker gärna kolhydrater som pasta, bröd och sånt. men jag äter gärna knäckebröd och havregryn ibland på morgonen. försöker välja ”bättre” kolhydrater 🙂

 • Victoria

  Jag dokumenterar min resa från fetma mot 50 kg! 4,4 kg av totalt 32,5 är redan borta 😀 Kika gärna in på min insta för att se hur det går för mig (och så får jag massor av motivation att fortsätta <3)

  https://www.instagram.com/vickan3.0/

 • Leslie Cameron

  saeg aat Andreas at han skal koepa en skjorta et nummer stoerre ! way 2 tight

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Så himla fina ni är! Lycka till med paddlingen 🙂

 • Emma

  Hej!
  Har nog aldrig kommenterat här innan, men nu måste jag. Ni är SÅ himla fina tillsammans! Jag blir glad för din skull att du har hittat någon som får dig att stråla! :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *