Frukost med BAE imorse

Hur drömmin dag har det inte varit idag egentligen?! Vädret är ju amazing 🙂 Ligger för tillfället ute på balkongen och jobbar på brännan, men tar en liten paus för att uppdatera 😉 Hoppas ni också är ute i solen och njuter av dagens härliga väder!

Dagen har bland annat bestått av en härlig frukost på Non Solo som ligger i Odenplan. Härligt ställe men ganska dåligt utbud på frukost när det är vardag.. Under helger hade dom massa smarrigt som amerikanska pannkakor tex, blev lite besviken när jag inte kunde beställa det men, aja.. Avokadomackan och chiapuddingen satt fint det med 😉 Tog också en god smoothie med ingefära, cocos och massa annat gott i.

Sen hjälpte vi min pappa med en sak för hans jobb, och sen drog vi och paddlade kajak med Andreas vänner. Eller ja, våra vänner blir det nu ju såklart! Tror Andreas tog en hel del bilder, ska kolla igenom dom snart så får ni se senare ikväll hur det såg ut. Men det gick bra, antar jag.. Har aldrig paddlat kajak förut och det var inte det lättaste, men kul absolut!

Nej nu blir det ut på balkongen igen 🙂

Fick klocka va? Den fick jag i en goodiebag 🙂 Den är från mockberg.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *