Möblerna är äntligen ute på balkongen och jag satt även dit ett marmorbord som kommer från chiqulle home (länk), visst blev det skapligt ändå? 🙂 Dock är det långt ifrån klart, balkongen är väldigt, väldigt stor. Ni ser bara hälften av den på bilden, så frågan är vad man ska göra på andra sidan.. Det pratades om en elgrill där ett tag, men sen kom vi visst fram till att maten inte blir lika god på en elgrill. Har ni några förslag? Vi har ju 2 stycken fat boys som ligger där, ja ni har ju redan sett dom på bild men jag tycker inte dom är så classy riktigt.. Vill gärna ha något grönt.. Eller mysigt, eller kanske lite robust!

Men hur som helst, även om det inte riktigt är klart än så var det väldigt mysigt att få inviga balkongen idag. Vi åt rökt lax, bullgir och hemmagjord tzatziki. Och ja, det är JAG som har gjort maten idag tack vare Linas matkasse haha 😉 Och nej detta är inte reklam, utan det stämmer faktiskt. Jag känner mig som en riktig wifey. Fast samtidigt gjorde jag det också första gången jag lyckades koka ett ägg..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *