Hej på er!

Denna morgon har jag spenderat med min vän Viktor och även min andra vän Viktor Frisk. Vi har spelat in videos till våra youtube-kanaler, kommer bli sjuk bra detta 🙂 Känns verkligen superkul att komma igång med youtube på riktigt nu. Får se hur länge det håller nu bara haha men Andreas är bra på at pusha mig så jag inte ligger på latsidan. Det är verkligen något jag betöver, för tyvärr är jag sån som ”lägger ner” youtube såfort min inspiration inte är på topp.. Inte bra, jag vet!

Men igår då, vi var ju på Gröna Lund! Igen ja.. Haha vi har ju hunnit vara där hela 3 gånger redan denna sommar. Men jag hade lovat att ta med syrran så vi åkte dit igår, och det var supermysigt precis som vanligt. Syrran var överlycklig, jag fick äta min langos så jag var nöjd och älsklingen fick visa att han är grym på spel genom att vinna några fler gossedjur. Alla nöjda och glada alltså!

Vad sker idag då, jo jag ska klippa lite videos tänkte jag och jobba på datorn. Ska inleda ett nytt spännande projekt snart, så ska sitta med det. Så kul, många bollart  luften. Me like 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *