Hej på er!

Igår var det ju Guldtuben, jag tog såklart med mig älsklingen 🙂 Det var roligt, men kände faktiskt att det var roligare förra året. Varför vet jag inte, men så kan det vara ibland 🙂 Men bra uppstyrt var det oavsett, grymma programledare och scenen var hur snygg som helst! Jag hejade ju givetvis på Amir, ville verkligen han skulle ta hem titeln som årets löfte men den gick till en annan grym youtuber. Tror inte han är ledsen direkt, för att vara nominerad är stort bara det! Har själv inte blivit nominerad men det är inget jag förväntar mig riktigt heller. Har ju inte satsat helhjärtat på youtube för jag har ju bloggen som ska uppdateras varje dag. Det blir väldigt, väldigt mycket då. Men jag har faktiskt tänkt tanken att lämna bloggen och satsa mer på youtube… Kanske inte helt, men att jag uppdaterar här lite mer casual. Vad säger ni om det?

Som lovat spelade vi en vlogg igår som jag ska försöka klippa idag + publicera idag reda, wihoo! Så håll utkik på min youtube-kanal så ni inte missar den. Men först har jag lovat min älskade lillasyster att ta med henne till Gröna lund. Vädret ser ju ut att vara sådär om man kikar ut genom fönstret.. Men hon nämnde faktiskt senast att hon tyckte det skulle bara vara bra ifall det var sämre väder för då är det mindre folk. Smart unge 😉 Nej men jag håller med, när det är väldigt mycket folk har jag faktiskt svårt att röra mig för det ska tas så mycket bilder. Men jag älskar alla mina följare så det gör mig inte så mycket, men kanske mindre kul för personen jag är med haha!
kissies pojkvän

Haha killen i blått bakom oss var sjukt exalterad under hela föreställningen! 

kissies pojkvän

Alltså han är så fin min kille ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)
 • Linda

  Jag gillar när du gör klipp till Youtube men älskar att du uppdaterar din blogg ofta! Det finns alltid ett nytt inlägg när man går in på din blogg, det är såå bra! ❤️

 • Anchiliqe

  Älskar din youtubekanal jättemycket men jag älskar din blogg ännu mer! Det är så skönt att varje gång man besöker den finns ett nytt inlägg och massa bilder. Dessutom finns det inte så många bra bloggar att följa för det är inte så många som bloggar

 • Kamera

  Söta! Nästa gång tänk på att inte titta på er själva när ni tar bild/selfie, titta rakt in i kameran istället 😉 Man ser så gott att ni tittar lite neråt, är ni ser er egen reflektion. Just saying!

 • Ace

  Det er nok den vej det kommer til at gå, men jeg ville savne dig her på bloggen! 😀 <3

 • ljuva julia

  Du gör som du vill, men jag tycker du är bättre bloggare än youtuber, så jag skulle bli jätteledsen.

 • Karin

  Tänkte just häromdagen att ingen tror jag som ja följer i blogg världen uppdaterar så flitigt som du! Tycker det skulle va synd om du slutade. Kram 😊😚

 • Ari Hannula

  Det ena uteslutar inte det andra.Gör vad som känns roligast och ger mest cash:)

 • sofié leifsdotter

  Bloggar är bättre är youtube.

 • anonym

  Vet många som inte följer din blogg men skulle följa dej på youtube. Din bättre sida kommer fram där. Så satsa på det absolut
  !! När jag ser dej på youtube tänker jag vilken gullig tjej. Men tyvärr kommer det inte fram lika bra i bloggen ta inte illa upp. Det är min åsikt. Ha det fint.

 • Johanna

  Du är så fantastiskt bra på båda, men skulle verkligen sakna din blogg om du la ner den och tror faktiskt blogg är ett mer säkert kort, youtube kommer snart vara ute, men självklart ska du satsa på det du tycker är roligast! 🙂

 • Moa

  Tycker din blogg är MYCKET! Inget illa menat nu. ☺
  Youtube kommer dö ut tror jag inom 3-5 år.
  Jag älskar din blogg och den blir bara bättre och bättre!
  PUSS❤

 • Moa

  *MYCKET bättre ska det stå….

 • Nina

  NEEEEJ!! du måste fortsätta med bloggen! Det e mer och mer som övergår till youtube, snälla stanna kvar på bloggen! En underbar blogg som jag kolla in varenda dag:) Jag heja på att bloggen ska vara kvar;)
  xxx

 • Jasmine

  Tycker du antingen ska satsa ordentligt på bloggen i så fall, med att starta någon slags karriär på den, inte bara skriva för cashens i skrivandets skull. Gör som Kenza eller Isabella eller nu Dessie. Kom någon vart karriärsmässigt eller företagshälsovård på den. Eller satsa på något annat inom media som ger dig karriärslyft och ännu bättre betalt. Du om någon förtjänar det så himla mycket efter allt ditt flitiga i flera år och du är ju så himla underbar och fin och duktig och inspirerande och underhållande. Du känns som en riktig vän till mig fast du inte vet vem jag är tillbaka. Du förtjänar det kanske mer egentligen än vad Kenza och Dessie gör.. min personliga åsikt bara. Du förtjänar ett hopp uppåt nu och lättare pengar för mindre flit. hoppas att jag inte uttryckte mig klumpigt nu, för jag tycker verkligen om dig och tycker att du är så fin.

 • Tilda

  Nej nej nej. Ingen bra idé. Jag älskar din blogg och har läst den inprincip varje dag i fyra år. Du& din blogg är grym och ingen Youtube kanal kommer kunna ersätta det.

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Absolut ska du göra det som känns bäst för dig, men din blogg är ju så bra!

 • Julia

  jag (och de flesta andra jag känner) är ju mer inne på YT nuförtiden… så jag tycker personligen absolut att du ska börja satsa mer på YT och lite mindre på bloggen. Men kanske inte överge bloggen helt för det. 🙂

 • M

  Nooo, föredrar bloggen över youtube alla dagar i veckan!!!

 • Olivia

  Snälla du fortsätt med bloggen!!! Lägg aldrig ner den. Du är den enda som har kvar en riktig blogg som är intressant och rolig. Keep going!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *