Dagens jobb avklarat

Hej på er! Andreas tog över bloggen imorse medan jag stressade på mig smink och hår för dagens jobb och inspelning. Vi befann oss på restorangen Flyt idag som ligger vid Normälarstrand för att spela in ett samarbete. Var så trött på att ständigt filma hemma i lägenheten så det var kul med miljöombyte samt lite hjälp med filmningen från en riktig fotograf. Kommer nog börja att köra med fotograf lite då och då för att öka kvalitén på min youtube-kanal, vad tror ni om det?

Nej men inspelningen gick hur bra som helst och ska börja klippa redan imorgon. Ska bli kul att få visa er resultatet sen 🙂 Nu ska jag dricka lite kaffe och sedan börja göra mig iordning för kvällens festligheter. Och på tal om youtube så tänkte vi köra en vlogg ikväll, kul va? 🙂 Var länge sen, så jag har nu dammat av vloggkameran och är redo för acction 😉 Jag var ju ganska bra där ett tag på att vlogga, men det tappade jag lika fort trist nog. Vet ju att ni uppskattar vloggar mest, eller har jag fel?

kissie youtube

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)
 • Diana

  underbart att läsa hans inlägg, han är ju ashärlig, humor verkligen. 😀 Vilket jädrans kap du har fått 😀
  Men du och han är smart, så rätt i det han skriver, sen när är det ett måste?? Galet. Visst är det gott men om man inte vill, så vill man bara inte. Men tror det ligger i att man själv inte vill tappa kontrollen ensam utan dra med sig någon i det hela. Eller?

  Ser fram emot er video

 • Sofia

  Blir kul att se skillnaden mot dina vanliga videos 😀

 • Lisa

  Allt känns så fattigt om man jämför med blondinbellas blogg. Du förnedrar dig själv i några konstiga program som ingen tittar på medan blondinbella bygger företagsimperium.,

  • Andreas vän Sandra

   Lisa, det finns ett talessätt – Har du inget snällt att säga, säg inget alls. Det är inte så jäkla komplicerat, eller hur? Alla är vi olika, olika förutsättningar, olika mål o.s.v. Om jag träffar en jurist säger jag inte ”Asså, trist jobb du har, varför är du inte standupare som X?”. Varför säger jag inte det? 1. Det är inte my place att klanka ner på någon annans livsval så länge de inte skadar någon annan 2. Det är totalt ohyfsat att säga något sådant och 3. Det är dessutom totalt oinsiktslöst om människors olika förutsättningar och dessutom oempatiskt. Jag fattar allvarligt talat inte vad det är med människor som är elaka mot andra, har du själv ett ”företagsimperium”? Troligen inte, det flesta av oss har inte det. Jeez, alla måste inte ha som högsta mål att bli Trump eller – insert valfri företagsmogul -, det finns saker viktigare än makt här i livet. Stor kram till min fina vän Andreas och till dig Alex, som jag SÅ ser fram emot att träffa!

   • Lisa

    Så du menar att man måste nöja sig med det sämsta? Är du kommunist? Alla människor bör försöka förverkliga sig själva och Kissie har under flera år inte utvecklats när det kommer till företagandet.

    • Melody

     Lisa du är årets skämt, lägg dig ner och gör något med ditt liv, Alexandra har mer pengar än vad du kommer nånsin att få 🙂

     • Lisa

      Och det vet fattiga ”Melody”? Bara lider med att det inte sker ngt nytt i hennes liv. Har själv en lön som Kissie i nuvarande form bara kan drömma om.

    • Kissie

     Nöja sig med det sämsta? 🙂 Jag tjänar troligtvis bra mycket mer än vad du gör Lisa, och du kommer nog aldrig någonsin komma i närheten av det jag tjänar. Varför skriver jag så? Jo för människor med den inställningen som du har kommer tyvärr inte speciellt långt i den här världen. Du ser bara ytan, och inte längre än så vilket är tråkigt för dig – inte för mig. För jag mår väldigt bra, är lycklig, ekonomiskt oberoende, gör roliga saker om dagarna och har en ljus framtid. Så om du anser att det är det sämsta, ja då ser vi på saken väldigt olika du och jag. Men det är OK, för vi är alla olika. Precis som jag och blondinbella, vi är 2 helt olika personer 🙂 Jag avundas inte hennes liv för jag är nöjd med mitt liv. Jag är dessutom så nöjd så jag inte lägger mig i andras liv heller. Du borde kanske ta dig en funderare på vad du kan göra för att förbättra din vardag så du slipper lämna såna onödiga kommentarer till folk du inte känner.

  • Alexandra alexia

   Gå in på hennes blogg då om det inte passar =) .. Jag tycker att Alexandra gör ett utmärkt jobb med sin blogg och hon har kommit ner på jorden och visar ödmjukhet , en grym förebild för dagens unga tjejer.

   Medans Blondinbella leker att livet är perfekt hela tiden och ger ett väldigt känslokallt intryck där endast hon själv och pengar verkar vara i fokus… Allt handlar inte om pengar och makt!

   • Melody

    Är det därför du här kommenterar bittert? 😂😂😂 patetiska lisa

    • Bunny

     Till Lisa.

     Kan inte alla bara sluta jämföra alla bloggerskor med varandra? Uppenbarligen vill inte Alexandra leva som Isabella? Inte jag heller för den delen, och jag läser mycket hellre Alexandras spralliga blogg, än Isabellas vilken jag tycker är väldigt sorglig och tragisk. Hon må ha ett imperium, men hon har inte längre något liv med pappan till sina barn som hon heller aldrig verkar ha tid för, medan Alexandra har ett liv fullt av glädje och kärlek just nu. Men detta betyder inte att Isabella är sämre på något sätt än Alexandra? Vi har alla våra liv på olika sätt, och någon annans liv är inte fattigt bara för det inte är så du lever ditt liv. Så oerhört hemskt att ens tänka så om andra?

 • Kajsa

  Jag tittade på en film idag på bio som heter Wonder woman, jättebra faktiskt. Får 4/5 i betyg av mig.

  Men en grej.. Tjejen som spelar huvudrollen är lik dig. Trodde typ det var Kissies tvilling eller nåt. Enda som inte är likt är håret. Skådisen heter Gal Gadot, om du vill veta så sök henne så ser du hur hon ser ut. Ville bara säga det hihi 🙂

  Vet inte vad du tycker men vore kul om du svarade mig och skrev vad du tycker. Om ni är lika eller ej

  • Kissie

   men oj vilken komplimang! 😀 tack! jag ser likheter på ögonen och kanske partiet runt munnen och näsan om du förstår vad jag menar? vi båda är ”runda” där. kram

 • Olivia

  Hur går det för din bror nuförtiden??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *