Behandlingen är sponsrad.

Då är jag på g in till stan för att träffa upp min BF Bella för ett glas vin på strandbryggan. Mysigt! Har faktiskt inte hunnit vara där i år, men det beror ju också lite på att vi inte har haft så många soliga dagar än.. Det är ju inte jättevarmt ute idag men solen skiner iaf, så det blir solglasögon och jackan på. Ikväll kommer det nog bli en lugn kväll hemma eller middag ute med Andreas 🙂 Föredrar såklart middag ute men imorgon är det ändå Guldtuben och på dagen ska jag filma åt en kund på en resturang. Blir kul!

Jag var ju här om dagen hos Forma Vita för en touch up. I mitt fall betyder en ”touch up” att man lägger i filler i kindbenen/ tinningarna och även lite i käkarna. Vi la dit pyttelite i käkarna och titta vilken skillnad 🙂 Så skarpa fina linjer längst käkarna, så himla läckert. Sen kanske ni undrar varför man lägger fillers i tinningarna, och det beror på att dom sjunker in på vissa. På mig gör dom det, varför vet jag inte. Kan vara ärftligt eller bero på åldern, men jag är bara 26 så antar det är ärftligt. Så vi fyllde där med och jag ser genast piggare ut 🙂 Det som är skönt med Forma vita är att dom kan just sånt där. Att fylla på läpparna och ha sig kommer nödvändigtvis inte ge ett fräschare utseende, för det är just det jag är ute efter. Så fokuset ligger verkligen inte på gigantiska läppar, utan snarare på huden (därför jag alltid kör derma pen) och nu lite filler i kinderna. Något annat jag gör hos dom är botox och det är för att förhindra rynkor i pannan.

PS. Söta annonsörhängen va? Älskar dom! Bästa budgetköpet i sommar.

Kommentarer (14)
 • Heléne

  Var har du köpt de gulliga annanasörhängena?

 • Annelie

  Du skulle passa bra som programledare!
  bara en tanke som for genom huvudet 😀

 • Amanda

  Hehe fattar att du menar annanas men du kanske har gjort lite för många sponsrade inlägg/ videos på sistone? 😉
  Eller så skriver du bara annons oftare en annanas efter som det hör till ditt jobb 😀

 • Leonora

  Ohlalallaalaaa those käkben är i en klass för sig! Supersnyggt! Önskar att du hade lagt upp en tydlig ”före/efter”? Men du kanske inte har det? Är det en vanlig grej folk gör? Aldrig hört om det förut, men skulle också vilja få en så kallad ”touch up” när jag ser dessa bilder! 😉

 • Zizzi

  Inget illa (allssss, och säger det i förväg innan någon attackerar mig för ”näthat” etc.) men tror att du menar jawline, och inte cheekbones som du skrev i rubriken 🙂

 • Sofia

  Du ser så jäkla elegant ut nu för tiden! Galet snygg! 🙂

 • Biim

  Hej Kissie! <3
  Jag tycker du verkar så godhjärtat och härlig, jag har läst din bok och den tycker jag verkligen om!
  Jag har en fråga som jag hoppas att du kanske kan svara på, jag undrar vad Andreas tycker om att du gör fillers och använder botox och sådär? 🙂
  Jag personligen tycker att det ser sjukt naturligt ut på dig, men det är alltid intressant att veta vad andra tycker om det!

  Ha en fin dag!

  Kram, Biim.

 • Hanna

  Guuud så vacker du är Alexandra, WOW säger jag bara <3

 • Sara

  Varför använder du Botox!? Du är ju bara 26. Dina ansiktsmuskler kommer att förtvina och du kommer att se fördjävlig ut redan vid 40 om du fortsätter. Du är ju så söt ändå, utan en massa fillers.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *