Vilken underbar eftermiddag jag och bästis har haft i solen på stradbryggan 🙂 Vi köpte in några flaskor rose, åt en varsin räksmörgås, snackade skit som infattade pensionssparadande, skaffa barn, giftemål och annat smått och gott och bara njöt av tillvaron. Perfekt början på helgen om ni frågar mig! 🙂 Det behövs alltid kvalités tid med sina vänner för att vara få ventilera sig lite, man känner sig typ 5 kilo lättare efter haha! 😉

Men nu är jag hemma igen, möttes av 2 paket vid dörren. Konstigt att paket levereras på fredag eftermiddag men det gör mig inget, ena paketet innehöll massa nya ansiktsmasker så dom ska jag passa på att testa ikväll så man är lite extra snygg tills imorgon! Det andra paketet var en fin inbjudan till en middag, väldigt trevligt.

Men hur som, ha en trevlig kväll nu fina ni för nu stänger jag ihop datorn. Puss!
kissie bella

kissie strandbryggan

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)
 • Sofia

  Hur kan du umgås med den fruktansvärt sliskige, ohederlige playern Pär (från Bachelor-programmet förra året)!! Så som han betedde sig hahahahaha så jävla otrevligt sliskig att man aldrig sett maken. Och tjejerna var SÅ förbannade på honom. Ljög och hade sig, var oärlig och betedde sig som bara en riktig tönt gör. Riktig TÖNT är han ju (ser dum ut också). Vet du inget om detta eller??

  • Andreas Hellmers

   Sofia, jag har känt Pär sen många år tillbaka, och det som är hans största tillgång samtidigt som det blir hans akilleshäl är att han är super-ärlig, vill alla enormt väl och avskyr orättvisor. På en nivå att vi kompisar brukar skämta om det. Däremot förstod han inte vad han satte sig in i när han gick med i ett program som Bachelor spelas in.

   Nu ska vi ändå inte förringa att han ändå vann högsta priset, kärleken i Rebecca som är världens härligaste tjej.
   Men tror du ärligt hon hade stannat hos honom om han vore den personen du beskriver?

   Sanningen är att hon tillsammans med oss andra som känner dem vet sanningen bakom de tre månader som klippts ihop till några avsnitt, och hur allt gick till. Vi vet hur mycket det är produktionen som manipulerar vad som ska och får sägas när kamerorna är på, även om det är mot deltagarnas egen vilja. Vi vet hur mycket Pär försökt trolla med ord för att skapa så lite missförstånd som möjligt, då han i många fall inte fick säga vad han ville säga, för då skulle det inte bli bra TV. Och det är ju självklart det viktigaste.

   Vi vet hur mycket Pär försökt hålla det på en diplomatisk nivå för att inte såra någon, men hur produktionen tillsammans med vissa kvinnliga deltagare var experter på att vrida på sanningen och skapa en sylvass stämning. Detta haussades upp på en orimlig nivå av programledaren Malin i ”Tjejerna talar ut”. Något till och med några av de kvinnliga deltagarna håller med om, men befann sig i just där och då. Extremt oprofessionellt om du frågar mig.

   Sen är Bachelor/Bachelorette ett sådant koncept att man är fängslad på en plats tillsammans i tre månader med målsättningen att hitta kärleken, och du måste gå genom många personer på djupet. Man hör Pär säga många gånger att han tycker om personer, för det var det ordvalet han fick använda så det inte skulle vara missanpassat.

   Men vad är egentligen definitionen av tycka om?
   Är det att man uppskattar en person, eller är det att man börjar få känslor? Kan du de facto tycka om flera olika personer samtidigt? Frågar du mig så ja, för jag tycker om min mamma, mina vänner, tjejer som killar. Men jag är bara kär i en.

   Skulle det dessutom vara så att han sa en sak, men att vissa tjejer valde att höra eller tolka det på ett annat sätt?

   Ingen människa är perfekt, och vi alla är nog olika omtyckta eller hatade beroende på vem man frågar. Men din sanning om Pär är kraftigt förvrängd på bekostnad av en TV-produktion. Jag tycker inte att han förtjänar det. Sen får du välja att tro mig eller inte, jag berättar bara vad verkligheten är, framför och bakom kameror.

   Ha en härlig helg!
   Kram

 • Sofia

  Och Andreas som VERKAR så schysst, hur kan HAN vara kompis med PÄR??

 • johanna lindholm

  Älskar din blus, så fin 🙂

 • Sofia

  Lät sjukt mysigt, hade behövt en sån träff just nu 🙂

 • Johanna

  Hej Alexandra! Det här blir faktiskt min första kommentar på din blogg, trots att jag nu följt med dig och din resa i hur många år som helst (tappat räkningen, haha). Jag ville mest tala om för dig vilken fantastisk människa och förebild du är. Din utveckling har varit helt otrolig och jag tror inte att du förstår hur mycket du faktiskt inspirerar och motiverar många människor. Jag vill verkligen tacka dig för allt du gör för oss unga tjejer/kvinnor. Jag som själv är väldigt insatt i feminism och kvinnors rättigheter blir alltid lika rörd och glad när jag ser dig stå upp för oss, och när du ”provocerar” genom bilder (eftersom vissa tycker att det är provocerande med ex. mensbilder, håriga ben/armar mm.) vilket skapar diskussioner och debatter. Jag älskar hur du vågar ta för dig och på så sätt också visar för unga tjejer att det är okej att ta för sig och att vi SKA ta för oss. Det är så viktigt. Jag uppskattar även den energi du utstrålar i dina inlägg, men främst på din youtubekanal. Du är verkligen lika duktig framför kameran som bakom skärmen.

  Jag har länge tänkt på dessa saker, men aldrig riktigt tagit mig tiden att kommentera. Jag tycker att du är värd att höra att jag, som många andra, älskar det du gör. Du gör verkligen skillnad för så många människor. Kram. ❤️

  • Kissie

   men åååh tack, så himla glad jag blev nu. fick faktiskt en elak kommentar som jag läste igårkväll som påverkade mig mer än vad jag ville erkänna, men nu när jag läste denna kommentar blev jag genast på mycket bättre humör. tusen tack <3

 • Jannika

  Var är blusen ifrån? SÅ fin! 🙂

 • Evelina

  Alexandra, är brillorna du har på dig från Celiné? Ser ut som ”Baby audrey” eller ”New audrey”?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *