Middag och reseplanering

Jag hann tyvärr inte blogga mer igår.. Jag stod i köket och lagade mat, and I know! That sounds crazy haha men jag har fått in en matkasse som sponsor 😉 Förklarar saken va? Men det blev supergott och jag var superstolt över mig själv för jag har noll kunskap när det kommer till mat. Ni kommer få se resultatet själva sen. Sen åkte vi och handlade lite till hemmet, och sedan var planen att montera möblerna men det hann vi inte med för klockan var plötsligt 18 och 19 hade jag en middag med Fanny och gänget. Ja, så det förklarar varför jag inte hann blogga mer. Men nu är jag här igen 🙂

Fanny bjöd med mig på middag på EAST, slutade med att vi blev ett helt gäng. Jag och Fanny skulle diskutera vår resa till Mexico, och nu är jag så pepp så jag vet inte vart jag ska ta mig till! Kommer berätta mer om vår vilda resa men det tar vi lite längre fram. Och varför jag inte åker med min BF beror på att han ska jobba så mycket i sommar, så jag fick boka med en vän istället. Eller fick låter ju fel, jag gör ju såklart som jag vill haha men det var någon som ifrågasatte min resa bland kommentarerna så nu förstår ni. Jag och Andreas kommer resa och ha oss såfort det finns tid och möjlighet för det ♥

Nej nu ska jag jobba, ska designa 4 stycken ****** som jag ska lansera ihop med ett häftig märke. KUL!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *