Sådär då var jag hemma igen och kan blogga 🙂 Vi var ju och såg den nya Baywatch filmen, och den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Kul! Det var som en parodi och en ordentlig uppföljare på en och samma gång. Mycket humor, mycket naket, gamla kända ansikten, dåliga spraytans.. Ja, det bli ju inte bättre än så va? 😉 Sen verkade både Andreas och Pär nöjda över alla tuttar som kom mot oss i slow motion. Jag var nöjd över alla penisar i slowmo.. Så win-win situation!

Temat var ju givetvis baywatch så jag körde på en röd topp (adlink), mer naket än så fick det inte bli då det regnade och var faktiskt ganska kallt ute idag 🙁 Hade vädret tillåtit så hade jag självklart hoppat in på röda mattan i slow motion för att konkurrera ut brudarna på bioduken. Men som sagt.. Vädret tillät mig inte.. 😉 Hehe..

Nej nu ska jag pussa lite på Chloé, vi var ju på djursjukhuset idag och hon fick sig en lugnande spruta för hon skulle röntgas. Hon ska opereras för sitt vänstra bakben, men det är först om några veckor. Just nu är hon mest dåsig efter sprutan men hon piggnar nog till tills imorgon. Så vi hörs då!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *