”Träffade Kissie”

Hej på er!

Som vanligt håller jag på att fixa mig iordning för dagen medan jag dricker mitt morgonkaffe. Jag har en lunchdejt med Viktor inbokad, mysigt! 🙂 Vi ska testa något nytt ställe som dessutom ska vara väldigt ”instagramvänligt” haha.. Ett ord som förekommer ofta bland oss bloggare. Sen ska jag till djursjukhuset med Chloé, ska kika på hennes bakre ben som hon hoppar konstigt med.

Ska även boka boka en tid för reperation för min bil, jag har varit med om en till krock för ca 2 veckor sedan som jag valde att inte blogga om. Det beror på att det har redan hänt så mycket kring inbrottet i bilen och jag har haft rättegång, så känns som att det blir lite mycket drama kring min bil haha.. Men detta kommer lösa sig smidigt, hon som körde på mig tog på sig allt ansvar + polisen såg allt för dom stod bakom mig när krocken hände. Tur i oturen kan man säga! Så nu vet ni det 🙂

Sen senare ikväll är det biopremiär, ska gå med Andreas och vår vän Pär. Blir trevligt! Har ni något roligt inplanerat idag? Jag vet att det regnar och vädret är tråkigt, men inte ska man deppa ihop för det 🙂

Alltså måste bara visa er denna söta lilla tjej som ville ta bild med mig på Grönan, sååå söt! 🙂 Och vi matchar med våra outfits, vi båda har väskorna på samma sätt och rosa kläder. 

Sen träffade jag även dessa 3 supersnygga brudar 🙂 Dock var ju mitt hår ute på eget äventyr, blåste som f*n… Hur kunde deras hår hålla sig på plats? Fattar inte..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *