Önske-outfit

Inlägget innehåller adlinks. 

Hej på er! Just nu dricker jag mitt morgonkaffe medan jag bloggar, mailar, pratar i telefon och sminkar mig samtidigt. Typ! Det som fattas är väl att jag skulle försöka filma allting samtidigt också. Nej men jag ska strax iväg på Max Factor eventet.

Föresten, hur snygg är inte denna outfit? Vill ha NUUU 🙂 Älskar klänningen matchat med dom svarta detaljerna. Blir nog ett köp faktiskt.. Känns väldigt somligt och chict! Skulle gärna vilja köpa gucci-väskan också men känns som att jag har spenderat så fruktansvärt mycket pengar på senaste.. Fast på vad? Jo iof mina nya skor, men annars?

Klänning – LÄNK // Skor – LÄNK // Solglasögon – LÄNK // Klocka – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *