En dag med Max Factor

Sådärja då var jag hemma igen efter en heldag med Max Factor. Vi har pratat om smink (såklart), ätit god lunch, blivit undervisade, ätit gosaker, sminkat oss och kletat med massa produkter. Superkul dag har det verkligen varit och det ska bli så himla kul att starta igår med samarbetet! 🙂 Detta är lixom ett märke som jag har växt upp med, och deras foundation var en av dom första som jag köpte om jag inte minns helt fel.. Deras mascara känner man ju också igen, så det var kul att få upp ögonen för deras smink igen. Men mer om detta kommer ni få ta del av när samarbetet är uppe här på bloggen 🙂

Tråkigt nog har vädret varit skittråkigt, men egentligen har det inte spelat någon roll för mig då jag har suttit inomhus exakt hela dagen. Men det var mindre kul när jag skulle hem igen, satt i kö i över en timme. Och då skulle jag bara hem från stan lixom.. Men aja, skönt att vara hemma igen och jag är en hel kasse smink rikare dessutom. Det är ju aldrig fel 😉 Går ju åt en hel del smink för mig, inte direkt så jag kör på den naturliga looken.. Inget jag sticker under stolen med heller 🙂 Sminkningen måste ju matcha min färgglada personlighet, eller hur?

Nu ska jag slänga av mig dagens kläder och sätta på mig mjukisar, fyfasiken så skönt! 🙂 Dock glömde jag att fota mig själv så ni får tyvärr inte se vad jag hade på mig idag.. Men jag misstänker att ni överlever. Ni får ju se den fantastiska dukningen istället ju 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *