Ja bilderna blir inte alltid #onfleeeek eller #goals, spelar lixom ingen roll hur hårt man än försöker. Såhär kan bilderna se ut som jag väljer att INTE publicera här på bloggen, och ännu mindre på instagram haha 😉 

Nu ska vi iaf sticka iväg till gymmet, både jag och Andreas har legat halvdöda i soffan hela kvällen. Vi båda har varit extremt trötta efter dagens jobb, sen har nog vädret påverkat en mer än vad man är villig att erkänna.. Har ni varit pigga idag?

Jag var lite sur för Andreas vann en groda och inte jag…

Där hoppar Keyo in  bild, och även Håkan (hakan).

Sug!

Vi försökte fota mitt nya hår utomhus, gick sådär..

Ber till vädergudarna för bättre väder?

Dance, dance, dance..

”Namaste”

Puuuusss!

Dasha ska fota maten..

Champagne + bli sminkad samtidigt, livet som bloggare är tufft..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

You might also like

Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Caroline Roxy - Görnvälns slott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *