Ny vecka!

Hej på er! 🙂

Hur mår vi? Jag mår ju hur bra som helst verkligen, det är lixom sommar, cashen rullar in som dom ska (skämt) och livet känns allmänt bra. Hoppas det känns likadant för er. Såhär ser veckan ut, iaf för tillfället. Det är både premiären av Baywatch och på lördagen är det guldtuben. Förutom det är det dessutom event med Max Factor som jag ska göra en collab med vilket känns extra kul för jag älskar deras smink.

Men jag ska börja dagen med en promenad med hundarna, hämta ut mina YSL skor som jag lämnade in för omklackning (lärt mig den hårda vägen) och sen blir det en timme på gymmet innan jag har ett möte. Sen inväntas dom nya möblerna, älskar att tiderna för utlänningen av dom är 08:00 – 17:00 haha…. Det betyder ju alltså att jag ska sitta hemma hela dagen och vänta på dom! Men tur att Andreas jobbar hemifrån idag så jag kan kila iväg. 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *