OBS: Raderade förra videon, var fel på ljudet. Nu är den uppe igen så som den ska vara!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)
 • Ellen

  Den lila kransen passade dig bäst och färgen var precis lagom och inte för stark som den gula. Jättebra video! Den var enkel och du visade alla kläder väldigt bra. Det enda som jag kan klaga lite på (vilket jag absolut inte vill egentligen) är att musiken i början var väldigt hög, så man hörde knappt vad du sa. Men annars gillar jag sådana här enkla videor du lägger upp.Fler såna!

  • bea

   tror kanske att musiken skulle ligga över ”snabbkollaget” och inte i början,för det var lite konstigt att det var tyst då, och som du sa, väldigt högt och konstigt att ha det i början när hon bara pratar 🙂

 • Ems

  Exakt samma video som Isabelle strömberg ju

 • Malin

  Jag säljer färdiga headers eller gör efter dina önskemål.

  Just nu finns det en fin somrig header tillsalu!

  http://graphicsarts.weebly.com

 • Lisa

  Ser patetiskt ut när du för händerna som du gör. Är du och några dåliga journalister från Aftonbladet som gör sug löjliga med onaturliga rörelser av händer. Hade du gjort det på ett naturligt sätt så ok..du behöver jobba på hur du presenterar dig själv. Kanske därför som du ligger långt efter bloggare som ex blondinbella i lön och framgång.

 • Bella

  Hur orkar du ha jumpsuit, man måste ju klä av sig typ naken när man ska på toa? men snyggt är det såklart

 • Monica

  Tycker du mognat och blivit så bra med dina inlägg plus i kanten du ser genuint lycklig ut🌹

 • Charlotte Larsson

  Den lila kransen passade dig bäst 😊

 • Caroline

  Känns som att 90-talet har blivit ute, och nu istället har blivit mer inne med början 2000-tals mode (framförallt 2000-2005).
  Vet att då var det ju modernt med 70-tals kläder under början utav 2000-talet. Så som färgade solglasögon, jeanstoppar/klänningar och även alla dessa ”puffiga” toppar. Och snart så är väl de utsvängda jeanserna asmoderna också… om de inte redan är det?
  Vet inte vad jag tycker om detta mode, men får värsta ”flashbacken” utav Britney Spears musik video ”I’m not a girl” X)

  • Sanna

   Säger detsamma! Det blir mer och mer 70-tal med broderat på jeans, mycket jeanstyg, färgade pilot brillor, retro Levis t-shirts och volanger. Men jag gillat! Hellre det än all in 90 tal! 💪🏼😃 (kan va för 90-tals stilen får mig att känna mig gammal)

 • Sofia

  Tycker den gula kransen var finast! Den lila såg mer konstgjord ut och blommorna kändes lite väl blaffiga på något sätt. Men den gula var verkligen jättefin, perfekt till midsommar. 🙂

  Dog nästan lite för klänningen med palmmönster. Eller är det en jumpsuit? Skitfin i alla fall! 🙂

 • Frida

  Villen hemsida är det? Hör inte vad du säger :/

 • H

  Haha du kopierar ju Isabelle S rakt av med namnet på videon

  • Kissie

   det är kunden som har bestämt titeln på videon (alltså jfr), sen följer jag inte henne så jag har inte kopierat någon 🙂

 • Cecilia

  Alltså, jag blir tokig. Eller åtminstone rejält frustrerad:) Har provat MASSOR av såna där puffiga sköna volang-crop top-fladder-hippietoppar, men allt ser bara påsigt och gigantiskt ut. Oavsett storlek. Kan det ha med brösten att göra?? Alltså, de sitter bara snyggt om man har hyfsat stora? Jag har en ganska blygsam B-kupa, så när det är volanger upptill syns tuttarna inte överhuvudtaget. Och jag är smal i midjan också, så proportionerna kanske blir fel?? Hur som helst. Någon som har tips på hippie-toppar för oss som är lite mindre upptill?:/

 • Siv

  Du verkar lycklig 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *