Såhär såg det ut på balkongen igårkväll/natt, hur mysigt som helst trots att vi inte har fått möblerna än 🙂 Dessa bilder tog vi klockan 9 på kvällen, och ni ser hur ljust det är ute va? Så underbart, älskar att sommaren är här! Vi satt ute på balkongen tills klockan blev 1, eller ja jag somnade i den där puffen runt 11 hehe..

Nej nu ska vi till stan för att köpa en present till mamma och sen blir det gröna lund 🙂 Wihoo! Man blir ju som barn igen när man kommer dit haha.. Sen blir det ju middag hos mammsen, drömsöndag om ni frågar mig.

Ps. Kan knappt fatta att jag ska flytta ihop med min drömkille, är så lycklig! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

You might also like

Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Caroline Roxy - Acai bowl Josephine Qvist - A STAR IS BORN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *