Hej och god morgon! Idag är det söndag och morsdag, ni har inte glömt bort det va? 😉 Don’t worry, ta upp telefonen nu och ring och gratta henne, ni behöver inte säga att det var Kissie som påminde er hehe… Men jag har kommit på några bra sista-minuten-presenter som man kan ge till sin kära mor, för det är alltid trevligt att få samt ge bort något. Sen, i mitt fall så fyllde min älskade mamma dessutom år igår så här blir det presenter! 🙂 Inte säker på hur mycket hon fyllde, men antar 25? Hon är ju ung och vacker min kära moder! Och ja jag smörar lite, vet att hon läser detta…

Nej men vi ska åka över till mamma senare ikväll och äta middag, ska ni hälsa på era mammor? Söndagar tycker jag är en perfekt dag för att just besöka familjen och mysa lite extra 🙂 Men sen har vi ju haft söndagar som den dagen på veckan då vi ses över en middag. Tycker det är mysigt, annars träffar man ju inte familjen så ofta nu när man är vuxen och har ett eget liv. Jag träffar lixom min pappa väldigt, väldigt sällan nu för tiden. Men honom försöker jag iaf ringa några gånger i månaden 🙂

– Blommor. Funkar ju alltid, tulpaner tycker jag är extra fint nu på våren.

– Bjud ut henne på middag! Behöver inte vara ikväll, men ge henne ett kort där det står att du bjuder henne på middag under en valfri kväll.

– Lyxiga chokladpraliner. Finns att köpa lite överallt. Och är bara närmsta ICA eller coop öppet, köp en alladinbask men packa om chokladen i en egen låda som du har dekorerat med något fint tyg eller liknande. Känns genast lyxigare!

– Doftljus. Finns på IKEA, åhlens mm.. Men åter igen, vill man göra dom lite lyxigare kan man ju knyta ett fint sidenband runt ljusen och kanske hänga en liten fin lapp med något fint meddelande. ”Love you” funkar oftast 😉

– Paket med duschgel + lotion i en härlig doft.

– En finare ansiktsmask. Om du inte har råd med det finns det ju massa recept online på hur du gör en egen. Och åter igen, lägg ansiktsmasken i en genomskinlig burk eller liknande, knyt ett fint band runt och TADA!

– Presentkort på ansiktsbehandling. Har man lite mer pengar kan man kila förbi ett spa och köpa presentkort på ansiktsbehandling eller kanske en massage.

– Tritsslott. Nej jag skoja, det är sjukt billigt och skriker att du har glömt bort morsdag 🙁 Sen känns det lite WT om ni frågar mig. Köp inte en trisslott!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)
 • Emma

  Haha jättebra inlägg 😂!

 • Lisa Eriksson

  Publicerade nyss ett inlägg som heter ”just a Little reality check”… Tycker det är ett jätte viktigt inlägg om kroppen och utseende. Läs gärna det. (JA, reklam, reklam…) Men det är så sjukt viktigt tycker jag!

 • Cissi

  Och till er som liksom jag INTE glömt mors dag, men som köpte ett fint kort och trisslotter under veckan för att ge min kära mamma; det är inte alls fel att ge trisslotter 😉 Tro det eller ej så finns det folk som gillar att få lite spänning i vardagen 😉

  För övrigt behöver man inte ge nåt alls, det räcker med ett samtal där man visar att man hoppas de ska få en bra dag. Eller så kan man visa uppskattning någon av årets andra 364 dagar 😉

 • Alexander

  Trisslotter går ju alltid hem. Chans att vinna pengar är ju alltid trevligt.

 • Jenny

  Tycker inte det känns så bra när du benämner saker som WT 🙁 det känns lite som klassförakt om du förstår vad jag menar? Det är säkert inte din intention men det kan uppfattas så.

 • Sofia

  Mammor blir glada om man så ger dem en ful teckning man ritat med trasiga tuschpennor så de blir säkert glada för trisslotter också. 🙂 Speciellt om de råkar vinna massa pengar!

  Min mamma fick ett kort om att en kvinna i något fattigt land fått en get och hon blev jätteglad för det och tyckte att det var en superfin present. Det viktigaste är väl att man visar uppskattning och hör av sig tycker jag, sen spelar det mindre roll vad eventuella presenter består av. Det är verkligen tanken som räknas här. 🙂

 • Frida

  Doftljus från Ikea är wt om något. Enligt mig är Ikea skräp och doftljus doftar billig skräp. Trisslott uppskattas hos alla. Borde börja köpa oftare än en gång om året.

 • Sofia

  Så bra tips! Min mamma fick lyxiga chokladpraliner 🙂

 • Anna AHJ

  Glömde inte min mamma, men fick inget själv, trots att det var min första Mors Dag…

 • E

  Varför ska man inte köpa en trisslott till sin mamma? Vad ska man köpa om man inte har råd att köpa något lyxigt? Du borde tänka på att du har alla möjliga typer av människor som läser din blogg och alla har inte så mycket pengar som dig. Jag tycker inte att det är schyst att skriva WT om en ”billig” present. Jag brukar tycka om att läsa din blogg men jag tog tyvärr illa upp av detta inlägg. Min mamma blev jätteglad över en trisslott som hon fick av mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *