Åh vilken mysig dag vi har haft 🙂 Vi började med en sväng inne på MOS, vi letade upp presenter till våra mödrar, lunchade och sen åkte vi till Gröna Lund. Var faktiskt inte alls så mycket folk där som man kunde tro, skönt! Dock vann jag fan ingenting den här gången, Andreas tog hem exakt alla vinster 🙁 Och vi är såna som älskar att tävla mot varandra (och vinna över den andra) så ni kan ju förstå hur missnöjd jag var haha.. Men om man bortser från det så hade vi det hur bra som helst 😉

Efter så åkte vi hem till min mamma för att fira henne, hon fick en lyxig ansiktsmask gjord på 24 karats guld. Ingen aning om den är bra, men den var dyr så vi antar den kommer få henne att se minst 10 år yngre.. Något annat vore ju bara konstigt? Nu ligger vi hemma igen på balkongen och ska titta på någon film, så himla mysigt. Och imorgon kommer möblerna, finally! 🙂

God natt på er, puss!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *