Här har ni mina senaste outfits från tiden som passerat. Eller ja, sen det har blivit vår här hemma i Sverige 🙂 Vilken tycker ni bäst om? Jag tycker nog 1an eller 2an.. Båda topparna är från ZARA faktiskt, dom levererar verkligen i sommar! Har hittat hur mycket som helst där ifrån.

Ja nu är det redan kväll, vi ligger i soffan helt slut efter att ha varit och klättrat. Sjukt kul var det som vanligt! 🙂 Men nu är frågan vad man gör ikväll, man vill ju inte bli paret som bara ligger inne varje kväll. Men  vad finns det för alternativ, förutom bio för det var på här om dagen. Vi såg den nyaPirates of caribbean filmen, den var sådär alltså…

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - KÖPENHAMN Josephine Qvist - UNDERBAR HELG Josephine Qvist - NU GÅR DET SNABBT Caroline Roxy - Beach ready

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *