Pink shades

Hej på er!

Mår ni bra? 🙂 Jag hade världens mysigaste date igår med Issa. Vi var på miss voon och åt supergod mat, snackade skit, drack drinkar och sen blev det direkt till sängs. På tal om att inte vara 18 längre (läs förra inlägget) haha 😉 Nej men det var kul att träffa henne och äta god mat, samt vara pigg och fräsch idag!

Nu är planerna att jag ska klippa en video som ska ut direkt på min youtube-kanal, sen vill jag bege mig ut i solen 🙂 Det är så himla fint väder så det vore ju synd att sitta inomhus hela dagen. Dock är man ju verkligen aldrig ledig som bloggare.. Har både jobb idag och imorgon 🙁 Men jag ska inte klaga, inte alla som kan jobba med det jag gör på heltid! Hur ska ni spendera eran helg, inte med jobb hoppas jag?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *