Behandlingen är sponsrad.

Här om dagarna var jag hos creatiss brows för att fylla på ögonbrynen igen. Och såhär såg dom ut efter dag 3. Vet inte om ni minns men för flera år sedan tatuerade jag ju dom, men tyvärr blev dom helt gråa och dom har fortfarande inte försvunnit. Så det vi gör just nu är att fylla i med varmt pigment för att korrigera färgen. Så det är en liten process.. Men det ser redan mycket bättre ut 🙂

Färgen kommer bli ljusare, för brynen är som mörkast dag 2-3. Så dom kommer alltså bli ljusare och varmare. Ni kommer ju se själva om några dagar hur brynen ser ut när färgen har lagt sig lite mer. Jag kommer göra ett till återbesök sen för att eventuellt göra dom lite tjockare, men jag vill ha dom så lika min egna form som möjligt så jag kan ha en naturlig look när jag är osminkad.

Nej men det är verkligen superskönt att ha tatuerade ögonbryn 🙂 Man vaknar upp och känner/ ser piggare ut med ett par perfekta bryn. Dessa är skapade med microblading, det gjorde inte alls ont tyckte jag och det tog ca en timme 🙂 Under tiden man behandlas så pratar man om form, färg och tjocklek. Så det är väldigt ”behagligt” att få brynen fixade.

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *