Inlägget innehåller adlinks.

Byxdress – I love! 🙂 Tycker det är så skönt med byxdressar under sommaren. Inte lika uppklätt som klänning, dock fortfarande finare än vanliga byxor och topp, men samtidigt bekvämt och luftigt precis som att man hade på sig en klänning. Ja det perfekta plagget under sommaren helt enkelt.

Nu ska jag ut på en promenad tänkte jag, var nyss på gymmet en sväng och körde ett styrkepass. Körde igenom hela kroppen mer eller mindre, skönt! Många frågar ju mig hur jag håller mig i form och det är precis som alltid, jag tränar regelbundet och äter inte mycket onyttigt. Låter tråkigt, men det funkar 😉 Trust me!

Sen efter det ska jag jobba, ska klippa en video + spela in en till. Herregud så mycket videos som kommer upp nu va 🙂 Men det är väl roligt?

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *