Det fulaste jag vet!!

God morgon!

Alltså the struggle när man verkligen är bloggsugen men inte hinner pga av alla lyxluncher på stan haha.. Nej men igår var det typ helt omöjligt för mig att hinna blogga. Åkte in för en liten lunch på Strandvägen 1 med Fanny, men vi båda fastnade i trafiken deluxe pga gårdagens match. Först kom Fanny hela 40 minuter försent, sen efter vår långlunch hamnade jag i trafiken i 2 timmar.. Sen var det bara snabbt upp med ett sponsrat inlägg (ja det är faktiskt mitt jobb) och sen iväg för en dejt med Janne. Hade lovat att vi skulle ses så jag behövde prioritera det.

Men åh vet ni vad jag ser nu på bilderna som gör mig galen? Jo den där jäkla toffsen på handleden! Tycker det är så himla fult när man glömt ta bort den från handleden och ändå lyckas jag nästan alltid få med den på bild sådär. Så himla fult! Men tur att min snygga topp från chiquelle är snygg och drar åt sig all fokus 🙂 Visade upp den i min senaste video ju.

Om ni undrar vad det är som ligger på min tallrik så är det grillad grön sparris, kronärtskocka och ägg. Dock var den ingen höjdare faktiskt haha.. Men drinken var god! 🙂

Nu ska jag klä på mig och fixa iordning mig lite snabbt, ska gästa Celinas (och Elins) podd och äta frukost med dom 🙂 Visst låter det mysigt? Sen ska jag boka resa ihop med Fanny till Mexico, ska bara kolla med min älskling här så han klarar sig utan mig. Men frågan är om jag skulle klara mig utan honom i 1-2 veckor… Alltså det här med att vara nykär haha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *