Såhär mysigt hade vi det imorse när jag gästade Celinas och Elins podd 🙂 Celina hade bjudit på lyxfrulle på hennes balkong bestående av godsaker, frukt och egenpressad juice. Vilken lyx va? Nu blev jag ännu mer sugen på att fixa till balkongen här hemma, men tyvärr kommer möblerna först på måndag och inte imorgon som planerat 🙁 Jag som hade sett framför mig hur jag skulle njuta hela helgen där. Men aja 🙂 Får ligga på en utav fat boy’sen som ligger där ute.

Nu ska jag hoppa in i duschen, är helt slut efter dagens klättrningspass med Andreas. Det tar verkligen så himla mycket på krafterna, men fyfan vad kul det är. Efter passet unnade vi oss en varsin lyxpizza, min hade pistagenötter på sig. Fruktansvärt gott! Vi var på 18:89 inne i mood gallerian, rekommenderas starkt. Dessutom har dom så himla fina pizzakartonger, dom är svarta med gulddetaljer. Love it! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *