Planer i sommar?

Hej på er! Visst tittade ni på videon jag publicerade igår? 🙂 Om inte hittar ni den HÄÄÄR. I den videon pratade jag och Andreas om våra sommarplaner. Men sanningen är att jag inte riktigt har suttit mig ner och verkligen planerat för sommaren 2017.. Men jag insåg såhär i efterhand att jag har fler planer än vad som nämndes i videon, bland annat som att besöka Kenya. Min bästa killkompis Musse bor där nu för tiden och jag ska hälsa på honom, kul va? 🙂

Sen förutom det ska vi ju ta den där Marrakesh resan, har fortfarande inte blivit av.. Ett besök i Mexico står på planeringstavlan också, min nya vän Fanny har hyrt en stor villa där och jag får besöka henne i någon vecka – så himla härligt!! Ska faktiskt träffa henne nu under lunchen och prata om det. Skoj! Har ni några planer för sommaren?

– Besöka Kenya.
– Summer on festivalen.
-Summerburst.
-Brännbollsyran i Bollnäs.
-Mexico med Fanny.
-Ibiza med Sophie (?)
-Marrakesh.

Bilder: Lisa Höök

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *