Posted in: PICTURES
Kommentarer (31)
 • Emma

  Snälla kissie kan du inte lägga upp ett inlägg med tränings tips/övningar för att få en sån vacker kropp som du har!
  Jag precis fått barn och vill gärna få tillbaka min smala midja och vill inte rumpan ska bli hängig 😁

  • Kissie

   absolut men tyvärr vet jag inte hur man tränar efter födsel, aldrig fått barn själv ju 😛

   • Emma

    Bara så nyfiken på hur du tränar för att se ut som du gör nu. Vet bara hur man tränar för att bygga muskler och så vill jag inte se ut längre.. 😊
    Tack för svar! Kramar 🌺

    • emma

     Svaret är väldigt enkelt Emma! Vill du inte ha muskler – konditionsträna! Gå på pass eller spring/jogga. And that is that!

    • Amanda

     Man kör i princip samma som för att bygga muskler men lite lägre vikter och betydligt fler repetitioner. På så sätt tightar man till kroppen istället för att bygga. Put-rumpa är dock inte lika lätt, vissa är inte födda med de förutsättningarna och får jobba som galningar (t.ex jag). Kör mycket kontaktövningar, utfallsgång är också super för röven 😉

  • F

   Men Emma, smal midja och putrumpa får man visst av styrketräning. Kombinera det med rätt kost så.
   Sen kanske du inte har den kroppstypen som har förutsättningarna för midja eller put, men styrketräning gör dig iaf mindre slapp 🙂

 • Cassandra Hellrin

  Asså hur skön har inte du blivit?! Blev så glad av att titta på denna videon! Jag har typ följt dig i 10 år nu (och gillat dig för det mesta) men den här bevisar bara hur bäst du är. GO ALEXANDRA OCH ANDREAS!

 • Nina Green

  Man märker en stor skillnad på nu och för några år sen. Du är mer lycklig i dina inlägg och videos. Tyvker även att ditt självförtroende har blivit bättre. Det gör mig glad att du har hittat rätt i livet. Kram

  • Kissie

   vad kul att höra att du märker skillnad. Mitt självförtroende har absolut blivit mycket bättre och det är så himla skönt 😀 kram

 • lisa

  Vilken sjukt tillgjord och ful röst! Jag spyr!

 • Emma

  Alltså jag har följt dig i alla år, sen din blogg blev stor och aldrig har jag älskat din blogg så mycket som nu!
  Du känns så mycket gladare och lyckligare nu. Så kul att se hur du bjuder mer på dig själv i dina videos och tycker det är superkul att Andreas är med så mycket. Ni verkar vara ett superteam! 🙂

 • Diana

  alltså underbart, helt jädrans underbart, ni är så härliga, ni är bara så underbara!! WTF på det bästa sättet, älskar videona nu förtiden och hela bloggen. 🙂 <3

 • johanna lindholm

  men herregud vad roliga ni är, och det känns så naturligt, trots att ni spelar in en video! 🙂

 • Sofia

  Yey äntligen en ny video 😀

 • Ella

  Din midja är ca 10 bredare på videon än på de bilder du tidigare la upp på dig i samma baddräkt. Varför retuschera när du är smal ändå??

 • anna

  Alltså din personlighet, så härlig och så härlig utstrålning <3 älskar att du lagt upp video!

  Toksnygg är du också

 • L

  det märks väldigt tydligt på dig att du är lycklig på ett genuint sätt. väldigt roligt att se <3

 • Gabriella

  Vad fina ni är och ni verkar ha så roligt och trivas tillsammans! Kul när A dyker upp lite så mitt i videon, det känns inte så tillgjort som videobloggar hos vissa andra bloggare. Väldigt uppskattat 🙂

 • Pernilla

  Hej, ni nämnde att ni skulle prova på Go-cart, Skulle ni vilja prova på Folkrace?!

  Jag och hela min familj kör och skulle vara super roligt om man fick erbjuda er att prova på.

  Med bästa kramar mig 🙂

 • Vanessa SO

  Alltså Alexandra!
  Jag måste bara säga hur mycket jag älskar dina videos nu. Det är så kul att se dig tillsammans med Andreas, ni känns så genuint lyckliga och han är en sådan ”typisk norrlänning” med sina kommentarer och anekdoter. Jag själv bor i grannstaden till Bollnäs så igenkänningsfaktorn är stor i det han gör och säger. Samt så kan jag själv relatera mer till dina videos nu när inte allt bara handlar om mode och ”lyxliv” vilket får (för mig) dig att kännas mer genuin, ödmjuk och äkta! Riktigt roligt och är så glad för er skull. Ni är så lik mig och min sambo så jag sitter alltid och gapflabbar. Ha det bäst!
  Kram❤

 • Karin

  Ni två e ju som 2 solstrålar, härlig video o allt d bästa ❤️❤️❤️

 • Elin T.b

  Hej Alexandra! 💕
  Jag kommenterar i stort sett aldrig sånna här videos eller inlägg (då jag inte brukar ha någonting jag måste dela med mig kring det( men jag kunde inte låta bli den här gången. DU gör mig så himla himla glad och peppad på livet och på sommaren, genom att bara vara dig själv i en sån här video. Jag kan känna igen mig i dig på många sätt, och jag har också mkt energi och en utåtriktad personlighet utåt sett(fast ändå den mjuka insidan med alla mjuka värden.. om du förstår vad jag menar) 😊.
  Jag har precis börjat gå vidare efter en relation med en kille där jag i relationen har blivit behandlad med allt annat än respekt och det har känts från min upplevelse att han skämts för mig.. för att jag kanske är ”lite too much” i min glada personlighet (pratar mkt, skojar mkt(fast skoj med respekt mot mig själv och andra såklart).. men han var mer den tysta typen och det accepterade jag helt klart! Men känns som att man som tjej ofta och tyvärr ska vara lagd åt det lugnare hållet för att inte bli för mkt helt enkelt. (Inget jag strävar efter men såhär i efterhand är det ju synd att någon vill forma en annorlunda..) . Kontentan av allt detta är att jag ville komma till att Andreas verkar vara en riktigt fin kille som SER dig för den du är! Det märks verkligen i den här videon men också tidigare. För mig är det äkta kärlek.

  Kram till er/
  Elin T.b

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *