Tuesday

God morgon!

Hur mår vi idag? Jag mår bra, ska strax åka till min lägenhet igen och packa ner mer saker och dubbelkolla så inga fler främlingar har fått äran att sova i min säng haha… Sen ska jag klippa en video som ska komma upp på min kanal idag, hämta paket för video nummer 2 och sen ett möte vid 16.. Ja sen vill jag gärna hinna med ett gympass också, nu är jag äntligen frisk igen om man bortser från hostan som envisas med att sitta kvar. Men jag hostar alltid flera veckor efter att jag har varit sjuk. Undrar varför det är så, att hostan sitter kvar fast man är frisk? Någon som vet?

Några ville se hur hela denna outfiten såg ut – och här har ni den! Kjolen kommer från cubus, fast köpte den för kanske 2 år sedan nu. Och toppen är från chiquelle. Skorna från London om jag inte minns helt fel.. Nej! Jag köpte dom senast jag var i Spanien, så var det. Hittade dom i någon stor galleria och slog till, ett par svarta sandaletter behöver alla i sin garderob. Det funkar ju till det mesta 🙂 Så dom ligger alltid i min bil så jag när som helst kan byta om till dom. Smart va?

Bilder: Oscar Jettman

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)
 • tp

  Hej,

  Du har inte funderat på om du har astma? 🙂 Jag var som du och hosta helt sjukt länge efter varje förkylning. Till slut var det en gång när jag inte slutade hosta på två månader och det visade sig vara allergi och förkylningsastma. Hostan kommer som en reflex på att man inte får tillräckligt med luft men det är ju svårt att märka själv, man vänjer sig vid sin hosta och att man inte får tillräckligt med luft. 🙂 Kan vara skönt att kolla upp, om jag tar min inhalator slutar jag hosta på en gång. Jag behöver inte heller medicin varje dag som tur är utan just vid allergi och sjukdom. Värt att kolla upp. Tack för en fin blogg och hoppas du har en fin vecka!

  • Micks

   Jag tänkte precis samma sak, jag hade också problem med långvarig hosta efter förkylningar och tillslut konstaterades det att jag hade astma. Nu för tiden kortar jag ner hostan betydligt med hjälp av medicin 🙂

 • Åsa

  Men alltså den där busen känns inte praktisk någonstans…känns som den ska rasa av :D? Hur sjutton sitter den uppe?
  // Åsa

 • Uoriginal

  När hade du denna looken? Du har ju kopierat Kenza rakt av här.

  • Kissie

   läser inte hennes blogg så det är lite svårt att kopiera.. men skitsamma, hon klär sig assnyggt så får väl se det so men komplimang! wohoo

 • Eva

  Antar att du hyr ut din lägenhet möblerad? Du får nog räkna med att okända människor sover i din säng då. Kanske att de även har lite sex emellanåt 🙂

  • Kissie

   det får vi se, har inte bestämt mig ännu. men det är skillnad – personen eller personerna som ska hyra av mig betalar hyra och har fått tillåtelse av mig att sova där hur dom vill. Det har och gör inte C

   • Eva

    Men eftersom han ägde halva lägenheten ägde han kanske hälften av möblerna och därmed är kanske inte hela sängen din? Förhoppningsvis skedde sexet på C:s sida av sängen då. Tycker att du hetsar upp dig för ingenting.

 • Tove

  En läkare på en vårdcentral berättade för mig att den genomsnittliga tiden att hosta även efter att man slutat vara förkyld är 18 dagar! Så det kan sitta i längre än vad man tror!

 • Lisa

  Stackar dig!!! Måste vara så synd om dig att ha främlingar liggandes hos dig när barn på andra sidan klotet dör

 • Sofia

  Sååå snygg! Insane!

 • M

  Nu blev jag bara sådär super nyfiken,
  Lgh har ju du köpt så den är ju 100% din.
  Men alla möbler??? Sängen tex den var ju bådas så då har ju han och du rätt att sova på den. Eller har du köpt alla möbler också?

 • Nicole

  Alltså du är så jäkla cool och gör mer videos för att du är så härlig och rolig framför kameran 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *