Hej på er!

Ny vecka, nya möjligheter. Wopp wopp 😉 Egentligen ska jag vara på möte just nu, men istället är jag hemma och packar ihop C’s saker i flyttlådor.. Detta har tagit en sån fruktansvärt lång tid nu och jag känner verkligen att alla kommer må bättre när detta är klart. Så jag hjälper till lite på traven kan man säga 😉 Jag trodde faktiskt att jag skulle vara mer ledsen än vad jag faktiskt är, men faktumet att jag kom hem idag och möttes av en främmande kvinna i MIN lägenhet gör saken nästan enklare. Eller mycket enklare faktiskt. Ska inte gå in på mer detaljer, men ni förstår nog att jag inte är direkt på världens bästa humör idag. Men jag ska ringa låssmeden och se till att låsen blir utbytta denna vecka. Helst redan idag men alla saker måste packas ner först.

Förutom det har jag en tid inbokad för att tatuera ögonbrynen igen. Senast jag gjorde det vart det superbra, men.. All färg har försvunnit från mina bryn! Förstår inte hur det kan ha hänt haha, så vi ska fylla på idag och förhoppnings stannar färgen kvar.. På bilderna nedanför hade jag ju precis fixat dom, då var dom väldigt mörka (dom blir det dag 2-3) och efter det så började färgen ljusna upp. Då var dom skitsnygga! Så hoppas verkligen att dom vill hålla sig kvar, för man känner sig så snygg i färdigfixade bryn.

Nu ska jag försätta packa ner hans saker, redan fått ner alla skor och hygienartiklar. Fascinerande hur fort det går att packa ner allt när man är förbannad 😉
kissie bh

Bilder: Pavel Maria 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (38)
 • vvv

  Jävlar vilken skum situation. För er båda antagligen. Men vad gjorde hon där? Skulle hon packa eller?

 • Ida

  Vadå för kvinna? Ny flickvän till C eller?

 • Diana

  Ja fy fan förstår att du är svinförbannad, känns ju lite skumt. Men han tänker att det kanske är samma grej som att du har A hos er? Nä jag bara undrade om det kanske är så C tänker. Hur som helst, kör hårt, packa ner allt åt han, byt lås och sen är det klart. Tråkigt att skiljas åt på ett illa valt sätt men ibland blir det så och ibland blir det lättare så till och med.

  Kram fina du

  • Kissie

   A är inte här, jag är endast hos honom just pga att situationen ser ut som den gör. Men nu äger jag lägenheten och egentligen ska C ha flyttat ut för länge sen, så jag har all rätt i världen att ha vem jag vill här. Jag är snäll och låter C ha sina saker kvar och låta han ta den tiden han behöver. Men då ger man fan inte att ta över vänner, flickvänner eller ligg. Man ska respektera mina regler.

   • Diana

    Alltså va?! Sov hon där!!! Det där var över gränsen! Jag hade varit RASANDE.

    Jaha jag trodde ni brukade vara där också och sova där, du och A. Och att C bara kom förbi med någon brud.. typ för att visa upp lite haha, men nä då är situationen aningen annorlunda. Då har han egentligen inget där att göra och att sova där som jag läste här ovan, är fan inte okej någonstans. Om han ändå hade skaffat nått nytt ligg så kunde han flyttat därifrån för länge sen, klippt bandet ordentligt och en gång för alla.

    Jag kan säga så att jag antar att han gjort så som en slags hämnd över att först få veta om Erik över radio/media typ och sen att du är världens lyckligaste med A. Jag skyddar han ABSOLUT INTE! Missuppfatta mig inte, utan det jag menar är att han säkert beter sig så illa just för att han vill inte ligga underläge och blir en stövel som inte tänker sig för. Förstår du hur jag menar. Svårt över text att förklara men jag försvarar han absolut inte kära du. Du får inte missuppfatta mig. 🙁

    Kram fina och hoppas du mår lite bättre på kvällen och får njuta av din fina A istället. <3

 • Caroline

  Tråkigt med det om den främmande kvinnan i lägenheten. Förstår att det kändes väldigt obekvämt och så 🙁
  Men hoppas att du blir på mycket bättre humör. När som alla pusselbitar är på plats, och du bor ihop med Andreas sedan! 🙂

 • rebecka

  haha åh guuud jag kan ba tänka mig känslan, hade blivit svinlack på sisådär 0.01 sekunder HAHA. bra att du har en svinsnygg kille att skryta med i alla fall. 😉

  • Kissie

   Jag blev fruktansvärt arg men jag höll mig lugn och berättade att det inte var OK, sen nu är jag mest ledsen för han visar mig ingen respekt 🙁

 • Nilla

  Men liksom både Erik och Andreas har ju hängt hemma hos dig/er fastän C har bott där….Du tyckte aldrig att det var en obekväm situation för C?

  • Kissie

   Vi kom överrens från start att det är min lägenhet, och C hade flyttat ut vid ett tillfälle. Men han valde att komma tillbaka för att ”hämnas”, och jag hade ingen rätt att byta lås. Så nej, det var inte optimalt men det har varit min lägenhet och nu är han dessutom helt utköpt. Så det är inte riktigt samma sak.

   • Sofia

    Öhh, kom tibaks för att hämnas? Vad menar du med det?
    Å int kan det ju ta sådär länge för Christian att hitta nåt nytt boende.

 • Oliwia

  Jag har mailat dig Alexandra… Vet att du har mycket att göra & inte möjlighet att svara, har iallafall märkt det med ”gråter ut allt”. Kram

 • Emmel

  Så skönt för dig att äntligen få bort alla hans saker 😊
  http://www.nouw.com/emmel

 • Vanesa

  Jag hade inte kunnat behålla den sängen. Hade varit tvungrn att köpa en ny. Hade mitt ex lekat med en ny tjej i min säng hade jag använt den som majbrasa.

 • Anni

  Oj du låter nästan svartsjuk 😱. Kan du inte bara säga till C att han ska lämna nyckeln till dig

  • Kissie

   svartsjuk är jag verkligen inte, glad ifall han hittar någon ny. Men inte i min lägenhet, jag äger min lägenhet och då respekterar man mina regler. Är det konstigt?

 • Annie

  Shit jag kan inte ta det där.. vad respektlöst att ta med någon ny hem till DIN lägenhet och låta personen sova i DIN säng. Nä jag kräks lite på sånt beteende.

 • Naken på golvet

  Varför är han ens där?!!!! Han har ju en ny lgh? Man sover väl där även om den är halvtom? Hade hellre sovit naken på kallt stengolv än i en lägenhet med mitt ex.

 • Sofia

  Fy fan vad respektlöst gjort av ditt ex! Så gör man bara inte. Jag hade fuckat ur totalt i en sån situation.. Imponerad att du höll dig lugn!

  Vet vad du menar med att packa när man är arg haha. Jag packade mitt ex grejer när han skulle flytta ut och var så jävla arg och ledsen på honom. Fick typ hålla mig från att inte kasta ner de ömtåliga grejerna i lådorna. Men snabbt går det!

 • Pia Widlund

  Trist situation, hoppas det löser sig. Japp, brynen är viktiga!

 • Jag har kommenterat här

  Oj va olika man är! känner mig totalt känslokall. men en sån sak hade jag inte brytt mig om alls. Så länge jag inte bodde där eller ens sover där så skulle det inte ha spelat mig någon som helst roll. Men börjar iofs också mer och mer förstå att mina pojkvänner kanske inte är drama queens som jag alltid sagt att de varit utan bara jag som bryr mig fruktansvärt lite om vissa saker. Blir extremt sällan arg eller så.

 • Paula Smilee

  Omg jag hade gjort kaos ! Han borde respektera att det är din lägenhet och inte ta dit en brud ! :/

 • Tina

  Vilken dåre. Varför ens sova i ditt hem om han har ett nytt vafasen.
  Det hade varit mer ok att kanske kvällen innan åka dit tillsammans med någon slags bärhjälp och sedan åka tillbaka till sitt eget för att packa upp. Men inte fan stannar man kvar, sover över och gör eventuellt andra saker i ditt hem, utan ditt medgivande.
  Särskilt som du dessutom är kändis, och man vet inte vad främmande folk tar sig för att göra. Rota runt kanske. Ta bilder eller dylikt på dina privata saker.
  Respektlöst. Förstår att du är arg.

 • Sofia

  Jobbigt! Vet dock inte om det är så snällt att outa C på det här sättet :/

 • Sofia

  Läste precis att hon sov i din säng, där håller jag med, sjukt respektlöst!

 • Zizo

  OMG, du som är så snäll o låter han ha sina grejer hos dig. Dessutom får han ta den tid han behöver. Så otacksam han e. Skönt i alla fall att du blir av med hans grejer nu. Man bör inte hämnas för det är omoget, man vinner inget på det egentligen o det är så onödigt att försöka skapa mer elende. DEssutom kan det vara tecken på osökerhet hos personen. Bra att du inte känner dig svartsjuk, ett starkt tecken på att man har kommit vidare till 100% o att man har bra selfasteem. Hoppas saker faller på rätt o du blir på bättre humör soon. KRAMIS 😉

 • Lo

  ja vafan, nu ska han ut! Kanske bara skönt (förutom den främmande tjejen då, obehagligt) att få den här saken ur världen än att dra ut på det längre 🙂 Kram, kör hårt!

 • Magi

  Nu till det väsentliga…. vart har du tatuerat brynen? Såååååå snygga!😍

 • Coco

  Det skulle vara helt okej om du blev arg på mig också och kom hit och packade ner alla saker i lådor.

  Jag ska flytta i månadsskiftet men kan för allt inte komma igång med packningen. 😅

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Gör det inte ont att tatuera ögonbrynen? Men ändå, sjukt smidigt än att behöva fixa med det varje dag!

 • Jaghob

  Det är kul att jobba hemma med grejer faktiskt så kämpa kämpa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *