”Miss french”

Hej på er!

Sorry för jag inte bloggade mer igår men jag låg sängliggandes hela dagen efter mitt besök hos Mr French 🙁 Jag var småsjuk innan jag åkte dit, men valde att totalignorera det vilket kanske inte var så smart hehe… För när jag kom däckade jag helt och sov exakt hela dagen. Idag mår jag bättre men måste verkligen ta hand om mig, att dagsfesta är nog inte svaret när man känner sig småsjuk.

Men vi hade så himla kul igår! 🙂 Igår var det ju ”miss french” vilket betyder att alla tjejer bjöds på bubbel och ostron. Sen efter klockan 14 var alla välkomna in. Vi hade ett bord mitt i smeten (man vill ju synas och höras mest lol) och vi dansade loss. Sen kom dessutom solen fram efter klockan 15, då blev alla extra partytaggade! Så kul!

Men idag ska jag ta det väldigt lugnt, måste låta kroppen återhämta sig. Så det som står på schemat idag är brunch, kolla på utemöbler till balkongen och sen åka hem till mamma. Vad ska ni göra idag?


Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *