* Ring upp en vän eller bekant och sätt er på uteservering. Krävs lixom inte mer än så. Njut av ett glas rose (eller alkoholfritt) och något gott att tugga på. Glöm inte solglasögonen 😉 Ett hett tips är Pampas Marina eller Strandbryggan.

* Picknick ute i det fina vädret!

* Boka in en träningsdejt med en vän. Det finns hur många övningar som helst man kan göra utomhus. Annars finns det ju utomhusgym lite överallt också. Testa! 🙂

* Gröna Lund.

* Gå på dagsfest (om du är över 18), imorgon är det både fest på Mr French och med bubbels n brunch. Sjukt kul!

* Testa på något helt nytt, tex som att klättra som jag och Andreas gör.

* Åk till Kaknästornet och spana in utsikten ifall man inte gjort det någon gång 🙂

* Grilla med vänner, Rålambshovsparken är väldigt populärt ifall man vill träffa nytt folk.

* Har du en balkong/ uteplats? Ha som uppdrag att fixa iordning den. Jag och Andreas ska ikväll åka och handla fina möbler och göra det mysigt där ute. Vår balkong är superstor!

* Lägg dig på en filt i någon park, smörj in dig med solkräm och läs en bok bara. Hatad & Älskad (REKLAM) ska vara bra har jag hört 😉

Ha en grym helg! 🙂 ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • ljuva julia

  dagsfest är såååå kul, särskilt på sommaren 😀

 • Mäl

  Parken heter Rålambshovsparken. Pinsamt att du inte har koll, mtp att du är uppvuxen på Kungsholmen.

 • Sara

  RÅLAMBSHOVSparken kanske 🙂

 • Izabell

  Vad härligt det ser ut, själv är jag sjuk och varit det i en vecka. Känns så jobbigt att sitta inne nu när solen är framme 🙁

  http://nouw.com/brickendesign

 • Alexa

  Chloe verkar sur då din kompis är för nära antagligen😉

 • Matilda

  Låter som riktigt härliga tips ju! 🙂

  http://nouw.com/matildardn

 • Ellen

  Jättebra tips…om man bor i Stockholm, vill säga. Nu råkar jag för det första bo på landet och för det andra inte bo i Sverige över huvudtaget. Finns det några bra tips för oss som bor på landet och kanske inte har några vänner?
  Kram 😊

 • Tilde

  Det här är inte alls relevant till inlägget, men det gjorde mig så less att jag måste ventilera och i brist på sunda människor i min närhet vänder jag mig till din blogg som lyser av girl power och modern feminism. Idag umgicks jag med en kompis som är kille. Det börjar med att vi diskuterar våldtäkter och jag uttrycker hur vidrigt jag tycker det är av män som tror sig ha rätten till en kvinnas kropp utifrån hennes beteende och hur hon är klädd och säger även att det aldrig är offrets fel. Då säger min vän att man som kvinna får skylla sig själv om man är lättklädd och/eller hånglar med en kille eftersom han menar att det ska vara en inbjudan till sex. Att en kvinna inte ska klä sig på det sättet eller hångla med någon om hon inte vill ha sex med killen också. Han säger att det gör henne till en slampa. Att det är hennes fel om hon blir våldtagen. Detta säger han till mig som förra veckan var på en fest där även han befann sig. Där hade jag på mig en kort klänning. Där hånglade jag med en kille. Jag ville inte följa med honom hem för att ha sex. Enligt min kompis mening gör det mig till en slampa. Det hade varit mitt fel om jag hade blivit våldtagen eftersom mitt klädval skulle ha gjort honom upphetsad. Det är så skrämmande att det existerar människor med det här tankesättet och att majoriteten är just män. Jag ska kunna bära en klänning som visar både bröst och rumpa. Jag ska kunna hångla med vem och hur många jag vill. Jag ska kunna ligga naken i sängen med en man utan att det ska ge honom någon som helst rätt att röra mig. Det är min kropp och mitt val och det är inte jag som ska behöva anpassa mig utifrån mäns oförmåga att kontrollera sig. Inget jag gör kan någonsin göra att jag förtjänar att bli våldtagen och inget gör det till mitt fel om det händer. Alexandra, fortsätt diskutera detta oerhört viktiga ämne. Det behövs.

  • Kissie

   Men herregud vilken korkad vän du har.. Fast, det är inte hans fel. Det är samhället som har lärt honom detta. Men det är aldrig för sent att lära om sig. För han har fel. Fel, fel, fel. Jag är imponerad över att du orkar ha kvar honom som vän, för enligt honom är du inte lika mycket värd som honom. Så tolkar jag det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *