Alltså WOW vilket väder vi har idag 🙂 Det är ju förfasiken sommar, wihoo! Jag behövde åka och hämta garagenyckeln i Hammarby Sjöstad (hann aldrig det igår) så jag och Andreas passade på att njuta av en lunch i solen och sedan tog vi en varsin kaffe och promenerade runt i området. Det är ju så himla fint där, skulle gärna vilja ha en lägenhet där. Men det är himla fint där vi bor nu också såklart 😉 Men nästa köp får gärna bli ett hus, och då kan det gärna vara lite utanför stan. Det spelar ju faktiskt ingen roll om man har bil, och jag har inga planer på att bli ”billös” hehe..

Idag såg jag ut såhär, lät brösten få andas lite 😉 Och åter igen har jag på mig mina skor från scorett. Så sköna men tyvärr fick jag skavsår idag. Men det var bara att sätta på ett plåster och bita ihop, man måste ju oftast gå några gånger i ett par skor innan dom har mjuknat upp och format sig efter sina fötter.

Ps. Vet ni vad jag älskar med er läsare? Att ni kan ropa hej och vinka som att vi känner varandra haha 🙂 Känns som att jag har så många vänner. Ni är så fina ni, försätt gärna med det. Vinkar ju som en dåre tillbaka med världens största leende 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *