Pink scooter

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår utmärkt, det är ju fredag! 🙂 Har inga speciella planer idag förutom att jag ska hämta ut paket och träna.. Men det är ju så fint väder, så att sätta sig på en mysig uteservering för ett glas hade ju suttit helt fel. Fira att det är helg lixom 😉

Här har ni smakprov från gårdagens fotografering, hur gärna vill man inte ha en rosa moped nu?? Det känns som att det är det enda jag vill ha just nu haha, skiter i den nya bilen. Ge mig en moped istället haha 🙂 Nej men denna moped från lambretta är ju goals. Ser framför mig hur man åker till stranden med den, har med sig en picknickkorg och åker hem med den sent på kvällen igen när solen börjar gå ner.

För er som undrar som kommer jeansen jag har på mig från chiquelle, jag ÄLSKAR dom! 🙂 Så fina + passformen är lite som boyfriend jeans fast tightare. Toppen är nog från chiquelle också om jag tänker efter.. Halva min garderob är därifrån haha! Skorna är från scorret och dom är så himla bekväma. Ja och väskan ser ni ju vart den kommer ifrån..

Bilder: Jenny Gunnarson

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *